Efektyvus anticeliulitinis masažas ir apimčių mažinimas vienu ypu - jau realybė

Kiekviena moteris, liesdama savo odą, nori justi jos švelnumą ir stangrumą, o ne celiulitą. Kyla klausimas: ar be to, kas jau išbandyta – sportas, dieta, kosmetika - yra dar koks nors veiksmingas būdas celiulitui šalinti ir apimtims mažinti?

Nauji pasiekimai kūno formavimo technologijų srityje patenkina augančius pacientų poreikius pasiekti efektyvių rezultatų ir tai padaryti per trumpą laikotarpį. JAV maisto ir vaistų administracija patvirtino kompleksinį medicininį įrenginį, skirtą celiulito šalinimui, gydymui bei apimčių mažinimui, kurio veiksmingumą klinikinės studijos įrodė vos po 4 procedūrų! „VelaShape II“ procedūra, atliekama „Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinikoje - tai kompleksinis masažas, kurio metu odą iš karto veikia 4 skirtingos technologijos: 1) bipoliarinės radiobangos kaitina audinius 2-20 mm, 2) infraraudonieji spinduliai kaitina audinius iki 5 mm, 3) pulsinis vakuumas, 4) įprastas klasikinis masažas. 

Didžioji sėkmės paslaptis - kad „VelaShape II“ odą veikia ne tik paviršiuje, bet ir giliuosiuose audiniuose, todėl oda lygėja, celiulitas nyksta, apimtys mažėja. Tai laipsniškas ir saugus lieknėjimas – būtent toks, kokį rekomenduoja gydytojai. Per dieną pasaulyje atliekama po 10 tūkst. „VelaShape II“ procedūrų, iš viso jų jau atlikta daugiau nei 4,5 mln., ir tai įrodo technologijos populiarumą bei efektyvumą. 

Dažniausiai pasitaikantys klausimai apie „VelaShape II“

Kiek cm apimčių galima sumažinti su „VelaShape II“?
Pacientai teigiamus odos pokyčius pastebi jau po pirmos procedūros. Tyrimų duomenimis, vidutiniškai apimtys sumažėja nuo 1.27 cm iki 7.62 cm, o tai reiškia 1 drabužių dydžio pokyčius.
Pastaba: klinikinės studijos atliktos sunkiausiai rezultatus pasiekiamose šlaunų srityse! Todėl kitose srityse rezultatai gali būti dar geresni!

Kodėl „VelaShape II“ yra efektyvus?
„VelaShape II“ sukurtas taip, kad kombinuota infraraudonųjų spindulių ir radiodažnio energija veikia tiek paviršinę odą, tiek giliąsias odos ir paodžio audinių riebalines ląsteles, fibrozines pertvaras. Riebalinį audinį veikiant infraraudoniesiems spinduliams ir radio dažnio bangoms, riebalinės ląstelės kaista, skaidantis riebalams mažėja jų dydis, o suirusios riebalinės ląstelės keliauja į limfinius mazgus ir pašalinamos natūraliu metabolizmo būdu, taip sumažinant apimtis.

Tuo pačiu procedūros metu veikia ir mechaninis bei siurbiamasis poveikis: pulsinis vaakuminis masažas bei specialiai suprojektuoti mechaninio masažo voleliai staigiai pagerina mikrocirkuliaciją, padidina limfodrenažą ir padeda pašalinti medžiagų apykaitos produktus. Radio bangos ir infraraudonieji spinduliai skatina naujo kolageno skaidulų sintezę, dėl to tvirtėja esamo kolageno skaidulos, mažėjant riebalų ląstelėms traukiasi riebalinių ląstelių pertvaros, dėl to patempiama ir sustangrėja suglebusi bei laisva oda.

Maksimaliam efektui pasiekti rekomenduojama atlikti 4-6 procedūras.

Reklamos užsakovų nuotr.

Ar visose kūno vietose gali būti naudojama „Velashape II“ procedūra?

Sritys, kuriose atliekamos procedūros:
• Pilvas, sėdmenys, žąstai, pagurklis
• Vidinė/išorinė šlaunų sritis
• Sėdmenys
• Suglebusi, laisva oda žąstų srityje
• Riebalų perteklius liemenėlės linijoje
• Sukritusi oda ar sumažėjęs stangrumas kelių srityse
• Pagurklis
• Vyrams - sprando, rankų, nugaros, pilvo, klubų, kojų srityse

Procedūra naudojama apimčių mažinimui, celiulito gydymui, kūno stangrinimui ir kontūravimui. Ją rekomenduojama atlikti po lipolizės (riebalų nusiurbimo), po gimdymo odos stangrinimui, apimčių mažinimui.

„Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos kliniką rasite:
M. Valančiaus g. 7-57 , Vilniuje
Darbo laikas: I - V 9.00-20.00 VI 9.00-17.00
Registracija Telefonu: +370 611 55 111
Internetu: registracija@lazerineklinika.lt
Rašykite: info@lazerineklinika.lt
www.lazerineklinika.lt

„Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika nuolat seka naujausius mokslo laimėjimus ir darbui naudoja tik patikrintas ir pasaulyje pačias stipriausias pozicijas pelniusias lazerių technologijas, todėl klientams siūlo tik tai, kas geriausia.

Užsakymo nr.: PT_62215935

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis