Madingos plaukų spalvos pagal garsenybes

Šaligatvius nuklojo auksiniai lapai, pintinės jau pilnos obuolių, o rankas šildo latės puodelis. Prasidėjo rudens sezonas, kartu su juo atėjo ir noras pasikeisti. Atnaujinkime plaukų spalvą, įkvėpimo pasisėmusios iš garsių moterų.

Rudeniop vyraus sodrūs atspalviai: kaštonų, šokolado, karamelės ir ugniniai tonai. Populiarus dažymas sruogelėmis ir jau ne pirmą sezoną madingas ombre efektas, kai plaukų atspalvis pamažu pereina iš šviesaus į tamsesnį ar atvirkščiai.

Aktorės Jennifer Aniston šukuosena jai puikiai tinka, suteikia jaunatviškumo. Pilkšvo atspalvio plaukai pašviesinti sruogelėmis atrodo natūraliai ir gyvybingai.

Aktorė Jennifer Aniston
Aktorė Jennifer Aniston
Sipa/Scanpix

Norinčioms pokyčių šviesiaplaukėms šį sezoną rekomenduojama atnaujinti plaukus auksinio atspalvio gijomis. Aktorės Blake Lively šiltų šviesesnių ir tamsesnių sruogų žaismas suteikia jos šukuosenai dimensijos.

Aktorė Blake Lively
Aktorė Blake Lively
AP/Scanpix

Vasarą vienas madingiausių buvo platininės blondinės įvaizdis, o rudenį siūloma atsisakyti šalmo efekto ir platiną pakeisti šaltų atspalvių sruogomis. Trumpa aktorės Julianne Hough šukuosena atrodo elegantiškai, o skirtingų tonų sruogos pabrėžia žaismingumą.

Aktorė Julianne Hough
Aktorė Julianne Hough
Sipa Press/Scanpix

Manekenės Lily Aldridge plaukų spalva itin madinga – tai ombre efektas. Ties šaknimis plaukai yra sodraus espresso kavos atspalvio, o link galų nušviesėja iki karamelės. Panašiai dažyti ir aktorės Jessicos Albos plaukai, tik kontrastas nuo tamsios iki šviesios spalvos mažesnis.

Modelis Lily Aldridge
Modelis Lily Aldridge
Sipa/Scanpix
Jessica Alba
Jessica Alba
Sipa Press/Scanpix

Charizmatiška aktorė Isla Fisher išsiskiria ugniniais plaukais. Tokia spalva itin tinka šviesaus gymio moterims, ji suteikia veidui švytėjimo, dera net ir prie blyškios odos. Raudona išryškina ir kitos aktorės – Jessicos Chastain bruožus. Jos plaukai žvilga rudeniniams klevų lapams būdingu raudoniu.

Aktorė Isla Fisher
Aktorė Isla Fisher
Reuters/Scanpix
Aktorė Jessica Chastain
Aktorė Jessica Chastain
Sipa Press/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis