Po operacijos - gražiname regėjimą arba pinigus

Kasmet daugiau kaip 3 milijonai pacientų kreipiasi į oftalmologijos klinikas, norėdami visam laikui atsikratyti akinių ir kontaktinių lęšių.

Lazerinė regėjimo korekcija – pati paklausiausia ir dažniausiai atliekama akių operacija pasaulyje. Lad lazerinės regėjimo korekcijos metodai tampa vis tikslesni ir tobulesni.

Vilniuje įsikūrusi akių klinika „Novoye zreniye“ nuo šio rugsėjo savo pacientams siūlo naujausią patobulintą lazerinės regėjimo korekcijos metodą IQ-LASIK Oxygen. Papildoma fotocheminė akių apsauga operacijos metu pagerino šios procedūros kokybę ir sutrumpino laikotarpį, per kurį pacientui sugrįžta geras regėjimas. Šiandien šis metodas laikomas sugrąžina gerą regėjimą, esant trumparegystei, toliaregystei ir astigmatizmui.

„Norėdami tai įrodyti paskelbėme akciją „100 % regėjimo garantija”, – sako akių klinikų tinklo „Novoye zreniye“ vadovas Olegas Kovriginas. – Dabar mūsų pacientai gali būti tikri, kad susigrąžins šimtaprocentį regėjimą. Jeigu lazerinės regėjimo korekcijos rezultatas bus prastesnis, esame pasirengę grąžinti už operaciją sumokėtus pinigus“.

Tik viena sąlyga – diagnostikos metu pacientui neturi būti nustatyta veiksnių, galinčių tapti kliūtimis susigrąžinti puikų regėjimą, ir jis turi pasirašyti sutartį lazerinei regėjimo korekcijai atlikti.

Reklamos užsakovų nuotr.
Taip pat nuo rugsėjo visiems, norintiems Vilniaus klinikoje atlikti lazerinę regėjimo korekciją, diagnostiniai akių tyrimai ir gydytojo konsultacija – nemokamai!

Akių klinika Vilniuje – viena iš septynių tinklo „Novoye zreniye“ klinikų. Tai modernus lazerinės regėjimo korekcijos centras, kuriame susijungia daugiametė oftalmologijos specialistų iš Baltarusijos ir Lietuvos darbo patirtis bei aukšta kvalifikacija, naujausia medicinos įranga ir šiuolaikinės regėjimo grąžinimo bei korekcijos technologijos.

Išsamesnė informacija apie lazerinę regėjimo korekciją ir akių kliniką „Novoye zreniye“ Vilniuje –  www.eyes.lt ir www.eyestravel.eu.

Užsakymo nr.: PT_62245297

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis