Astrologė Lilija: šis ruduo Lietuvai ir kai kuriems Zodiako ženklams nebus lengvas

Kodėl skiriasi garsios poros? Kokius darbus dar galima nuveikti iki naujųjų metų? Koks ruduo laukia kiekvieno Zodiako ženklo? Astrologė Lilija Banaitienė atsako į šiuos ir daugelį kitų klausimų.

Koks ruduo laukia Lietuvos?

2013-ieji Gyvatės metais apskritai yra labai banguoti, kaip jau pastebėjote. Pernai rašydama horoskopą šiems metams sakiau, kad netrūks įvairių nesusispratimų socialinėse sferose. Matome, kad taip ir yra: mokyklose – reformos, kurios kelia daug abejonių ir diskusijų, darželius lyg ir gražina, bet jų katastrofiškai trūksta, tvarkos stoka sveikatos apsaugoje taip pat lenda į paviršių. Visi šie dalykai bus sprendžiami, tačiau labai abejotina, kad bus priimti geriausi sprendimai.
Lietuvai šie metai nėra labai geri, nes Lietuva yra Vėžio ženkle, per kurį šiemet eina problemas ir sunkumus sukeliantis Juodas Mėnulis. Mes esame daug emocionalesni, daug jautriau reaguojame į įvairias situacijas, į pilnatis.

Rugsėjis buvo ramesnis mėnuo. Ir ne todėl, kad visi grįžo pailsėję po atostogų, o todėl, kad žvaigždžių išsidėstymas lėmė kiek ramesnę atmosferą. O štai toliau situacija keičiasi.
Jau spalį būsime labiau įžeidūs, pavydūs, vieni kitus stebėsime per padidinimo stiklą. Ir ypač atsigaus tie žmonės, kurie mėgsta skųsti vieni kitus, padlaižiauti. Profesinėje veikloje būsime pernelyg smulkmeniški, tiesiog ieškosime progų, dėl ko prisikabinti, nevegnsime reikšti nepasitenkinimo vienas kitu. Mūsų emocijos bus aštresnės, būsime jautresni, o reikalavimų vieni iš kitų girdėsime vis daugiau.

Lapkričio mėnuo turėtų būti šiek tiek lengvesnis nei spalį. Viskas pamažu stos į savo vietas. Tinkamas laikas keliauti, išvykti į užsienio šalis. O bendradarbiavimas su užsieniu duos gerų, gražių rezultatų.

Gruodis – tamsus metas, kai visiems trūksta gerų emocijų, visi pikti. Todėl siūlau ruoštis šventėms, pirkti dovanas, apsivalyti. Ir tada gruodis bus geresnis už spalį ir lapkritį.

Kaip lengviau išgyventi tą sunkų periodą?

Ugnies ženklai – Avinai, Liūtai, Šauliai, taip pat oro ženklai – Dvyniai, Svarstyklės, Vandeniai to blogio taip smarkiai nepajus. Jų visi šie nesklandumai giliai nepaliečia. Ypač Oro ženklų atstovams daug kas praeina pro ausis.

Norint atsipalaiduoti ugnies ženklams, kurie nuolat turi didelį krūvį, intensyviai dirba (tarp šių ženklų sutiksime daug vadovų), siūlyčiau pasinerti į meną (Liūtams) arba sportą (Avinams ir Šauliams).
Oro ženklams patarčiau lankytis parodose, meno renginiuose – bendraudami jie užsimiršta ir atsigauna.

Prasčiausiai jausis Vandens ženklai – Vėžiai, Skorpionai, Žuvys. Jiems padėtų meditacija, joga. Jie ilgai nagrinėja, gilinasi, išgyvena. Lengviau būtų ir pasinėrus į savo stichiją - paplaukioti, pažvejoti.
Žemės ženklai – Jaučiai, Mergelės, Ožiaragiai – pasijus geriau gamtoje. Jei per šalta vaikščioti po parką, tada galima bent užsiimti gėlėmis.

Ar kam nors šis metas bus palankus?

Čia reikia žiūrėti į kiekvieno asmeninį horoskopą. Bus gerai visiems, kieno horoskope yra laimės planeta Jupiteris. Galiu pasakyti, kad lengviau šį periodą išgyvens Jaučiai, Ožiaragiai, Skorpionai. Sunkiausia bus Vėžiams ir Mergelėms.

Beje, jau trečius metus kartoju – keičiasi laikai, keičiasi ir žmogaus sąmonė. Būtina nuo vartotojiškumo pereiti prie dvasinių dalykų. Ir mums patiems dėl to bus lengviau gyventi. Tik tas virsmas labai lėtai vyksta, ir ypač sunku keistis tiems, kuriems labai svarbios materialinės vertybės. Tačiau – pastebime visi – žmonėms, kurie vis labiau rūpinasi savo dvasiniu pasauliu, gyventi yra kur kas lengviau.

Kaip ilgai tas Juodasis Mėnulis karaliaus Vėžio ženkle – kiek dar truks Lietuvai sunkus metas?

Kitų metų kovo 2-3 dieną Juodasis Mėnulis paliks Vėžio ženklą. Tad iki pat kovo mėnesio pabaigos gyvensime problematišką, įtemptą laikotarpį. Paskui Lietuvai ir jos gyventojams palengvės.
Beje, Indija taip pat yra Vėžio ženkle – matome, kad ir ją kamuoja nemenkos problemos.

Šiemet skiriasi labai daug garsių porų? Gal dėl to kaltos žvaigždės?

Teko kažkur girdėti, neva šie metai labai tinkami tuoktis. Tačiau tai nėra tiesa. Vis dėlto tas Juodas Mėnulis savo negerą darbą padaro. O ir tuoktis geriau poriniais metais. Palankiausia vestuves švęsti vasarą, jei tiksliau - liepos mėnesį, nes tai šeimyniškiausio – Vėžio – ženklo mėnuo, tad ir sutuoktiniai būna labai šeimyniški. Rugjūtis – meilės mėnuo, tad irgi palankus tuoktuvėms. Kas nori pinigingos santuokos, veda gegužę.

Kalbant apie šį rudenį, jei vestuvės – spalį, poroje bus daug bendravimo, o lapkričio mėnuo labiau tinkamas bendrauti su anapusiniu pasauliu, o ne šeimą kurti. Jei kyla noras vesti gruodį, sėkmingesnės būtų santuokos užsienyje. Susituokusiųjų per kalėdas laukia tvirta santuoka.
Beje, šį rudenį meilė laukia Svarstyklių, Mergelių, Skorpionų. Laikas palankus ir Liūtų meilei.

Ką dar galėtume suspėti nuveikti iki metų pabaigos?

Pasikartosiu: dėmesys dvasiniams dalykams. Tiek šiais metais, tiek kitais. Vis daugiau atsiranda dvasinių judėjimų, ir Dalai Lama neveltui buvo atvykęs – mūsų dvasingumu pasirūpinti. Dvasiniai dalykai: joga, meditacija, savišvieta, menas, tikėjimas.

Koks ruduo laukia kiekvieno Zodiako ženklo?

Avinams sunkiausias mėnuo – spalis. Šį mėnesį jiems patartina daugiau dėmesio skirti senų darbų baigimui, o naujus projektus pradėti tik po 22 mėnesio dienos (kai Saulė paliks Svarstyklių ženklą ir pereis į Skorpioną, tada Avinams bus šiek tiek lengviau, nes Svarstyklės yra priešingas Avinui ženklas). Spalio mėnesį Avinams reikėtų pasisaugoti inkstų ligų, neperšalti. Lapkritis šio ženklo atstovams bus gana darbingas mėnuo, o gruodis – dar lengvesnis.

Jaučiams šie metai yra neblogi, jie kaip iki šiol kūrė savo gerbūvį, taip ir toliau gali tęsti. Ruduo jiems didelių netikėtumų neruošia. Svarbiausia, kad jie visus sprendimus priima lėtai, apgalvotai. Ir jei kitiems Zodiako ženklams reikia dvasiškai tobulėti, Jaučių tai neliečia – tai yra vienintelis Zodiako ženklas, kuriam privalu skaičiuoti pinigus. Tik va, lapkričio mėnuo jiems bus nelabai vykęs, tačiau nereikėtų nusivilti, daug naujų projektų neplanuoti ir svarbius reikalus atlikti spalį arba nukelti į gruodį.

Dvyniams praėjusieji metai nebuvo geri, tai šiemet jie pamažu atsigauna, jiems daug lengviau, paprasčiau. Spalio mėnuo Dvyniams bus gana neblogas, tiks ir derybas vesti, ir verslą planuoti. Lapkritis irgi bus neblogas, o va gruodį jau bus sunkiau. Todėl šį mėnesį nereikėtų planuoti svarbių reikalų, ramiai laukti kalėdų, pirkti dovanas.

Vėžių situacija labai įdomi. Nors per šį ženklą eina Juodasis Mėnulis, tačiau greta eina sėkmės planeta – Jupiteris, todėl šis ruduo Vėžiams neatneš nei didelės laimės, nei sukrėtimų. Sėkmingesnis Vėžiams bus lapkričio mėnuo.

Liūtams visi šie metai - visai neblogi. Gana geros prognozės ir spalio bei gruodžio mėnesiams. Sėkmė lydės profesinėje srityje, taip pat ir meilėje. Patartina pakeliauti. Lapkritis bus labiau neutralus.

Darbščios, bet jautrios ir daug iš savęs reikalaujančios Mergelės nelabai pastebi sėkmingų ir nesėkmingų mėnesių, nes nuolat dėl kažko pergyvena, vis randa problemų. Rudens pradžia – dėl gimtadienio – iki spalio mėnesio vidurio bus sudėtingesnis laikas. O lapkritį, gruodį laukia gana geri mėnesiai.

Svarstyklėms sudėtingesnis rugsėjo mėnuo. Labiau viską ims į širdį. Nes paprastai Svarstyklės linkusios lengviau į gyvenimą žiūrėti, dėl to su jomis taip lengva bendrauti. Ir jau lapkričio pabaigoje, gruodį šio ženklo atstovai panirs į šurmulį, pirks dovanas ir ruošis švęsti, kas – ne paslaptis – Svarstyklėms labai patinka.

Skorpionams sudėtingesnis spalis – prieš gimtadienį jie bus jautresni, pažeidžiamesni. Nereikėtų pradėti naujų darbų, projektų – tai atimtų daugiau jėgų nei juos tvarkant kitu laiku. Ir nors Skorpionas – stiprus ženklas, jį apims niekuo nepaaiškinamas liūdesys, mąstys apie gyvenimo prasmę. Sunkesnis laikas laukia nuo spalio vidurio iki gruodžio vidurio. Todėl visus darbus reikėtų nuveikti iki to meto.

Šauliams nė vienas mėnuo nebus sudėtingas, spalis ir lapkritis bus itin darbingi. Tik nuo lapkričio pabaigos jiems reikėtų mažiau planuoti darbų, užduočių – gali ir nepasisekti juos įvykdyti. Patartina iki Kalėdų baigti einamuosius darbus, bet nesiimti nieko naujo.

Šiemet Ožiaragiams – neblogi metai, sėkmingi bus ir spalis bei lapkritis. Iki pat Kalėdų Ožiaragiai gali viską planuoti, pavyks įgyvendinti. Sudėtingesnis laikas – prieš pat naujuosius metus ir kitų metų sausis.

Vandeniams, lyginant su praėjusiais, šie metai neblogi. Ir tiek spalį, lapkritį, tiek gruodį jiems bus viskas paprasta, jei tik nerengs jokių perversmų ir revoliucijų, nes šis Zodiako ženklas tai mėgsta.

Žuvys ramiai plaukios rudens vandenyse. Nei spalį, nei lapkritį ar gruodį nenusimato jokių didelių pasikeitimų. Pačios Žuvys geriausiai jausis lapkričio mėnesį, kai bus tinkamas metas planuoti ir įgyvendinti darbus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis