Rudenį praskaidrins spalvingas mados renginys

Prasidėjus rudens sezonui, kuris atneša lietų, niūrias spalvas, neretas nugrimzta į melancholiją, o kartais į liūdesį ar net visišką apatiją aplinkai. Ypač į vystantį orą negatyviai reaguoja jautresni. O galbūt mums tiesiog trūksta spalvų ir teigiamų emocijų?

Moterys du kartus dažniau nei vyrai rudenį suserga depresija. Liga pasireiškia ne tik pakitusia nuotaika, bet ir sveikatos sutrikimais.

Kaip to išvengti? Medikai pasakytų, kad reikia vartoti specialios paskirties vaistus. Tačiau norint užbėgti ligai už akių, galima paprastesnėmis priemonėmis į savo namus ir sielą įsileisti spalvų ir džiaugsmo.

Būtent šiuo tikslu marijampolietės Aurelija Jurkšaitytė – Barzdukienė ir Jolanta Dumbliauskienė šį ketvirtadienį kviečia visas moteris pasinerti į grožio, spindesio ir spalvų kelionę.

„Pagrindinę šio renginio mintį įkvėpė rudens laukimas, - apie idėją organizuoti mados renginį pasakoja išskirtinių papuošalų kūrėja Jolanta Dumbliauskienė. - Dauguma moterų rudens nelaukia, nes jis atneša darganą ir lietų, apima liūdnos ir slogios mintys, subjūra nuotaika. Todėl mums su Aurelija kilo mintis atitolinti šias rudeniškas nuotaikas ir suburti moteris spalvingam vakarui. Tai tarsi puošni, muzikinė kelionė į šaltąjį sezoną būryje spalvingų ir žavingų moterų“.

Išskirtinio vakaro sumanytojos teigia, kad tai galimybė moterims ištrūkti iš namų erdvės, bent trumpam užmiršti buities rūpesčius, o taip pat laikas atskleisti savo žavesį.

Renginio metu bus pristatomi madingi rudens sezono aprangos deriniai iš „Aurėja“ boutique asortimento ir naujojo sezono papuošalai iš Jolantos Dumbliauskienės kūrybos. Visa tai skirta save mylinčiai ir trokštančiai mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais moteriai. Moterims, kurios neabejingos grožiui, kurios kuria savitą stilių.

Vakaro kulminacija – rankų darbo kaklo papuošalo pristatymas „Voratinklis“.

Renginio metu koncertuos jaunieji muzikos atlikėjai: smuikininkė Greta Staponkutė ir akordeonistas Augustinas Rakauskas.
Renginio viešnia psichologė Vilma Vėlyvienė supažindins su rudens spalvų spektru, jų reikšme ir įtaka moters rudens sezono aprangoje.

„Rudens spalvų magija“ vyks rugsėjo 26 dieną, 18 val. „Europa Royale“ viešbučio konferencijų salėje, Marijampolėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis