Reikės:
0,5 kg šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos lapeliais,
1-2 obuolių,
1-2 kriaušių,
1-2 nektarinų,
2 šaukštelių miltinio cukraus,
1 šaukštelio vanilinio cukraus.
Kaip gaminti
* Tešlą ištraukite iš šaldiklio, atplėškite maišelį ir jos lapelius po vieną sudėkite ant kepimo popieriaus arba ant stalo.
* Vaisius nuplaukite, jei reikia, nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį. Užberkite vanilinį cukrų ir vieną šaukštelį miltinio cukraus, išmaišykite.
* Tešlos lapelius perpjaukite pusiau – turėsite kvadratėlius. Peiliu padarykite po keletą įpjovų šonuose, bet ne per visą kvadratėlį, antraip vaisių sultys bėgs lauk.
* Į kvadratėlių vidurį dėkite po šaukštą vaisių ir sulipdykite kraštines. Kad geriau suliptų, galima jas, taip pat bandelių viršų patepti kiaušinio plakiniu.
* Kepkite 200 laipsnių orkaitėje, kol tešla ims pūstis ir rusvėti.
* Iškeptas bandeles pabarstykite miltiniu cukrumi.