B.Pittui ir A.Jolie trūksta dar dviejų vaikų

Viena žaviausių Holivudo aktorių porų Bradas Pittas ir Angelina Jolie nori turėti daugiau vaikų. Iki tobulos šeimos jiems trūksta dar dviejų mažylių: dar vieno biologinio vaiko ir vieno įvaikinto.

Šešis vaikus – tris biologinius ir tris įvaikintus, jau auginanti pora tikina, kad, kai šeima ir taip jau didelė, nebėra svarbu, kiek vaikų joje auga – šeši ar aštuoni.

Neseniai iš viešnagės Sirijos pabėgėlių stovykloje grįžusi A. Jolie buvo sukrėsta tenykščių našlaičių gyvenimo sąlygų ir, pasak aktoriams artimų šaltinių, vėl yra pasiryžusi pasauliui priminti apie įsivaikinimo svarbą.

AFP/Scanpix
„Jauniausi B. Pitto ir A. Jolie vaikai – biologiniai dvyniai, jau paaugę, tad pora nusprendė, kad laikas šeimos pagausėjimui. Angelina buvo sujaudinta slegiančios Sirijos pabėgėlių padėties ir trokšta į savo šeimą priimti mažylį iš Jordanijos. Ji tiki, kad tai padės atkreipti pasaulio dėmesį į apleistus našlaičius, – žurnalistams pasakojo neskelbiamas šaltinis. – Aktorė puikiai sutaria su Jordanijos karaliene Rania, todėl tikisi, kad įsivaikinimo procesas neužtruks. Tiesa, aktoriai yra pasiryžę ir dar vienam biologiniam vaikui. Neseniai abejų krūtų operaciją išgyvenusi A. Jolie stengiasi kuo sveikiau maitintis ir atgauti jėgas, kad būtų pajėgi išnešioti dar vieną mažylį.“

Poros artimieji tikina, kad šį jų sprendimą paskatino būtent A. Jolie sveikatos problemos: „Ta nelaimė juodu dar labiau suartino ir priminė, kad svarbiausias dalykas gyvenime – šeima.“

Gausi šeimyna nei A. Jolie, nei B. Bittui netrukdo siekti ir karjeros aukštumų. Kol A. Jolie aktyviai keliauja po trečiojo pasaulio šalis ir rūpinasi humanitarinėmis bei labdaros akcijomis, B. Bittas jau ruošiasi naujausio „Oskarui“ nominuoto režisieriaus Ridley Scotto trilerio „Patarėjas“ (angl. „The Counsoler“) premjerai.

"Forum Cinemas" nuotr.
Įtempto siužeto juosta su B. Pittu, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Javieru Bardemu ir kitais garsiais aktoriais Lietuvos kino teatruose bus rodoma nuo lapkričio 15 d.
"Forum Cinemas" nuotr.
Dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvietimą dviems į šį filmą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis