Veiklioms moterims – moderni klasika

Be abejonės paltas yra svarbiausias rudens sezono pirkinys. Juk jį vilkime kasdien, tad investuoti reikėtų protingai. Išsirinkite paltą, kurį galėsite dėvėti ne vieną sezoną, kuris greitai nepabos ir atspindės jūsų išskirtinį stilių.

Šįmet mada siūlo atsigręžti į lakoniškus siluetus ir klasikines spalvas. Atkreipkite dėmesį į švelnius rusvus ir pudros atspalvius, kurie įvaizdžiui suteikia prabangos. Parduotuvėse „Apranga“ rasite kokybiškų paltų, atspindinčių naujausias sezono tendencijas ir tinkančių kiekvienai figūrai.

Amžinai madingu galima vadinti platėjančio (A) silueto paltą. Tokie minimalistinio dizaino paltai šį rudenį ir žiemą vieni geidžiamiausių. Aiški konstrukcija ir standus audinys pabrėžia eleganciją.

Paltas
Paltas "Vila", 429 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.
Paltas
Paltas "In Avati", 649 Lt; Pirštinės 129 Lt, APRANGA; Rankinė "Aldo", ALDO
A. Balvočiaus nuotr.

Kaip niekada išpopuliarėjo padidintos formos (oversized), tokie paltai ne tik madingi, bet ir praktiški. Kadangi šįmet žadama viena šalčiausių žiemų, platus paltas itin pravers. Po juo galėsite vilkėti ir patį storiausią megztinį.

Paltas
Paltas "Gelco", 779 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Rudeniui pasiruošusiose  „Aprangos“ parduotuvėse rasite ir klasikinių tiesių paltų. Jie sumoderninti, pritaikyti šiuolaikiškoms ir veiklioms moterims. Paltai ir puspalčiai paįvairinti užtrauktukais, odinėmis detalėmis bei garsių dizainerių kolekcijose išaukštinta rokenrolo stilistika.

Paltas
Paltas "Simona Conti", 329 Lt; Paltas "In Avati", 749 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Jei dėl palto dvejojate, pasižvalgykite striukių. Kažin ar kas labiau saugo nuo žvarbos, nei šilta pūkinė striukė. Madingos striukės kailinėmis apykaklėmis, kurios ir puošia, ir šildo. Vyrauja subtilios spalvos: balintos kavos, kakavos, tamsiai ruda ar pilka.

Striukė
Striukė "Sandro Frrone", 349 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Pilki atspalviai dominuoja ne vienoje šio sezono kolekcijoje. „Aprangoje“ rasite ir pilkų paltų, ir striukių ir aksesuarų. Atkreipkite dėmesį į detales, jos šaltojo sezono stiliui suteiks išskirtinumo. Prie lauko drabužių drąsiai derinkite leopardų kailių raštais margintus aksesuarus. Toks marginimas atrodo žaismingai ir stilingai, iš tendencijų nesitraukia jau keletą metų.

Striukė
Striukė "Vila", 249 Lt; Kepurė "Vero Moda", 49 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.
Puspaltis
Puspaltis "Simona Conti", 299 Lt; Šalikas 129 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Pasitikite šaltus orus stilingai!

Užsakymo nr.: PT_62953716

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis