Pamoka: dieninis ir vakarinis makiažai brunetėms ir blondinėms

Kas kiekvienai moteriai suteikia daugiausiai pasitikėjimo savimi? Aukštakulniai, daili suknelė, mėgstamiausių kvepalų dvelksmas ir, žinoma, tobulas makiažas. Vos vienas koketiškas mirksnis gali būti lemtingas, išraiškingos didelės akys šį sezoną yra nepamainomas moteriškas ginklas.

Pažvelgus į garsiausias Niujorko mados savaitės gražuoles, dėmesį visų pirma patraukė ne jų apranga ar aksesuarai, o nuostabiai paryškintos akys. Paslaptingos, didelės, viliojančios – joms sunku atsispirti, neįtikėtinai tankios blakstienos akis apgaubia 360 laipsnių kampu, o ant viršutinių vokų žaižaruoja šviesa.

Didelių akių tendenciją šį rudenį pristatantys Niujorko grožio ekspertai neslepia, kad juos įkvėpė septintojo dešimtmečio mados ikonos. Garsios to laikotarpio manekenės buvo žinomos ne tik dėl šį sezoną madingo rokenrolo stiliaus, bet ir dėl jų vizitine kortele tapusių išraiškingų akių. Įspūdį merginos sukurdavo kruopščiai paryškindamos tiek apatines, tiek viršutines blakstienas, pasirinkdamos vokų šešėlius, kurie atspindi šviesą ir prikausto žvilgsnį.

Didelių akių tendenciją šį rudenį pristatantys Niujorko grožio ekspertai neslepia, kad juos įkvėpė septintojo dešimtmečio mados ikonos
Didelių akių tendenciją šį rudenį pristatantys Niujorko grožio ekspertai neslepia, kad juos įkvėpė septintojo dešimtmečio mados ikonos
Reklamos užsakovų nuotr.

Šešiasdešimtaisiais manekenės kiekvieną blakstieną dažydavo atskirai mažyčiu šepetėliu, tačiau šiandieninė mados gerbėja stilingą septintojo dešimtmečio įvaizdį ir didelių akių efektą gali susikurti vos per keletą minučių. „Volum' Express Big Eyes“ iš „Maybelline New York“ – išskirtinė naujovė blakstienų tušų pasaulyje, kuri pasirūpins ir apatinėmis, ir viršutinėmis blakstienomis.

Pirmasis „Volum’ Express Big Eyes“ šepetėlis yra spiralinis, skirtas išskleisti viršutinėms blakstienoms, o antrasis – vos 2 milimetrų pločio, pritaikytas specialiai apatinei voko daliai. Nereikia baimintis, kad tušas pradės trupėti – nauja polimerinė formulė ne tik išlaiko blakstienas pakeltas, bet ir užtikrina, kad jūsų akys atrodys nepriekaištingai visą dieną. Pasidažius „Volum’ Express Big Eyes“ tušu akys atrodo net dukart didesnės ir, žinoma, labiau viliojančios!

Blakstienų tušas „Volum’ Express Big Eyes“ ( „Maybelline New York“)
Blakstienų tušas „Volum’ Express Big Eyes“ ( „Maybelline New York“)
Gamintojo nuotr.

Puikus naujojo blakstienų tušo kompanionas jūsų kosmetinėje – akių šešėliai „Eye Studio Big Eyes“ iš „Maybelline New York“, skirti ypatingai atviram, bet koketiškam žvilgsniui. Jų paletę sudaro iš milijonų smulkiausių žėručių sudarytas ir šviesą atspindintis šešėlių pagrindas bei trys tarpusavyje derantys atspalviai. Skirtingo intensyvumo spalvos padeda efektyviai paryškinti visą voką, blakstienų liniją ir voko raukšlę. Nauja šlapia technologija leidžia šešėliams spindėti itin ilgai, nes pigmentai išlieka nesutrupėję.

Blakstienų šešėliai „Eye Studio Big Eyes“ ( „Maybelline New York“)
Blakstienų šešėliai „Eye Studio Big Eyes“ ( „Maybelline New York“)
Gamintojo nuotr.

Taigi, vos kelios minutės ir jūsų blakstienos bus juodos it anglis, vokai atspindės šviesą, o akys atrodys dvigubai didesnės. Rodos, pakinta net pats žvilgsnis – jis tampa paslaptingesnis, intensyvesnis. Tarsi būtumėte pasiruošusi užkariauti patį Niujorką...

Dalyvauk konkurse, išmok susikurti akis didinantį makiažą ir laimėk makiažo rinkinį su naujuoju blakstienų tušu „Volum’ Express Big Eyes“. Dalyvio anketą rasi ČIA.

Kaip pasidaryti dieninį makiažą, tinkantį šviesiaplaukėms žiūrėkite vaizdo klipe:

Kaip pasidaryti vakarinį makiažą, tinkantį tamsiaplaukėms žiūrėkite vaizdo klipe:

Užsakymo nr.: PT_63003656

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis