Moliūgų blynai - nekaloringi, minkšti, gardūs

Šie blynai tokie prie liesesnių, bet labai gardūs - minkštučiai, lyg valgytumėte moliūginius sausainius, o ne blynus.

4 asmenims reikės:

1 stiklinės moliūgų piurė (250 ml)
1 didelio kiaušinio
1,5 st. miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
3 valg. š. cukraus
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 arb. š. cinamono
0,5 st. pieno
aliejaus kepimui

Kaip gaminame:

* Dubenyje sumaišykite moliūgų purė su kiaušiniu ir aliejumi. Suberkite miltus, cukrų, kepimo milteliais ir cinamoną. Gerai išmaišykite ir po truputį supilkite pieną - kad gautusi tiršta bet vientisa tešla.

* Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus - apie 4-5 min. Nedarykite labai storų, nes vidus gali nespėti iškepti.

* Pateikite kartu su grietine ar medumi. Skanaus!

www.surfingtheworldcuisine.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis