Laisvalaikiui – nuotaikingas ir jaunatviškas stilius

Šį sezoną madingas miesto stilius, paįvairintas žaismingomis detalėmis. Laisvalaikio aprangą atgaivinkite spalvomis, aplikacijomis, raštais, nepamirškite ir šiltų rudeniškų aksesuarų: pirštinių, šaliko bei kepurės.

Rudenį vienas svarbiausių pirkinių – šiltas megztinis. Šįmet ieškokite sodrių spalvų megztinių, siuvinėtų žibučiais ar žvyneliais, itin madingos žėrinčios apykaklės. Parduotuvėse „s.Oliver“ rasite ne tik tokių, bet ir žaismingais raštais bei aplikacijomis puoštų megztinių. Juos derinkite prie įprastų mėlynų ar spalvotų džinsų, odinių kelnių ar sijono.

Megztinis 199 Lt;
Megztinis 199 Lt; "s.Oliver"; Odinis sijonas 459 Lt, "s.Oliver", S.OLIVER
A. Balvočiaus nuotr.
Megztinis 259 Lt,
Megztinis 259 Lt, "s.Oliver"; Megztinis 259 Lt, "s.Oliver", S.OLIVER
A. Balvočiaus nuotr.

Atkreipkite dėmesį ir į raštuotas sukneles. Rudenį ir žiemą vis dar madingas jaunatviškas dryžių raštas. Juodai baltai dryžuotas drabužis atrodo įdomiau nei vienspalvis, jį lengvai priderinsite prie kitų, kas kartą galėsite atnaujinti spalvingu šalikėliu, švarku ar liemene. Jei renkatės raštuotus drabužius, prie jų derinkite subtilesnių atspalvių aksesuarus – apranga atrodys harmoningiau.
Suknelė 299 Lt;
Suknelė 299 Lt; "Selection by s.Oliver"; Rankinė 259 Lt, "s.Oliver", S.OLIVER
A. Balvočiaus nuotr.

Šaltuoju metu nebijokite drabužių sluoksniuoti. Parduotuvėse „s.Oliver“ rasite abstrakčiais ar grafiniais piešiniais margintų marškinių ir palaidinių. Ant jų vilkėkite užsegamą megztinį arba liemenę, itin madingos kailinės, kaklą apsukite šalikėliu. Skirtingų audinių, faktūrų ir raštų žaismas jūsų stiliui suteiks originalumo.
„s.Oliver“  modeliai
„s.Oliver“ modeliai
Gamintojo nuotr.
Palaidinė 139 Lt,
Palaidinė 139 Lt, "s.Oliver"; Kailinė liiemenė 359 Lt, "Selection by s.Oliver", S.OLIVER
A. Balvočiaus nuotr.

Rudenį nepamirškite spalvų! Ryškiaspalvės kelnės ir žiemiški aksesuarai – šio sezono privalomų pirkinių sąraše. Jei mūvėti spalvotas kelnes nedrąsu, ieškokite įdomių faktūrų, pavyzdžiui, vaškuoto džinso arba odą imituojančio audinio. Tokios kelnės, kad ir neutralios spalvos, pagyvins įvaizdį. Rudenišką stilių drąsiai papildykite spalvota kepure ir šaliku. 2013 m. šaltojo sezono kolekcijose vyrauja mezginiai iš storų siūlų.
Kelnės 299 Lt,
Kelnės 299 Lt, "s.Oliver"; Džinsai 179 Lt, "Q.S by s.Oliver", S.OLIVER
A. Balvočiaus nuotr.
Šalikas 79 Lt,
Šalikas 79 Lt, "Q.S by s.Oliver"; Kepurė 59 Lt, "Q.S by s.Oliver", S.OLIVER
A. Balvočiaus nuotr.

Užsakymo nr.: PT_63052442

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis