Atsikratykite kilogramų akimirksniu: suknelių TOP 5

Šiuolaikiniai drabužiai gali akimirksniu pakeisti figūrą. Tereikia išsirinkti tinkamą siluetą ir spalvą ar raštų išdėstymą. Šį kartą apžvelgiame 5 klasikinių spalvų ir marginimų sukneles, kurias pritaikysite įvairioms progoms.

Akys greičiau pagauna šviesias spalvas, tad suknelėje pastebime baltą dėmę. Kadangi žvilgsnis koncentruojamas ties liemens viduriu, nukreipiamas dėmesys nuo rizikingos zonos – klubų. Įžambios persipinančios linijos kuria siauresnės talijos ir klubų įspūdį.

Suknelė
Suknelė "Hugo Boss"
Gamintojo nuotr.

Kaip yra sakęs garsus italų dizaineris Giorgio Armani, labiausiai lieknina tamsiai mėlyna ir juoda spalvos. Ši juoda suknelė ypatinga vertikaliomis priešinėmis klostėmis. Jos ilgina ir siaurina siluetą, dėl to figūra atrodo grakštesnė. Dvi sidabro spalvos sagtelės išdėstytos taip, kad sudarytų liaunesnio liemens efektą.

Suknelė
Suknelė "Massimo Dutti"
Gamintojo nuotr.

Vadinamasis vištų pėdelių raštas šį rudenį vienas madingiausių. Nors raibas audinys traukia žvilgsnį, dėl optinių iliuzijų suknelė puikiai maskuoja figūros trūkumus. Akcentuojama šviesioji viršutinė dalis, tad klubai atrodo siauresni. Audiniai sujungti taip, kad sudarytų trikampio smailę, kuri dailina taliją, telkia dėmesį ties krūtine.

Suknelė
Suknelė "Zara"
Gamintojo nuotr.

Jau rašėme apie madingą pilką spalvą (Mada pagal „50 pilkų atspalvių“), ji universali ir praktiška. Pilki drapiruoti audiniai suteikia skulptūriškumo, formuoja figūrą. Draperijos ties suknelės šonu maskuoja pilvuką ir siaurina liemenį. Vertikalių klosčių sijonas ir V formos kaklo iškirptė ilgina figūrą, tad atrodysite aukštesnė ir lieknesnė.

Suknelė
Suknelė "Massimo Dutti"
Gamintojo nuotr.

Iš skirtingų spalvų audinio sudurtos suknelės itin populiarios, tai vienas efektingiausių figūros koregavimo būdų. Juodi kontūrai siaurina rankų, liemens ir klubų apimtis, o šviesesnis pilkas audinys akcentuoja centrą. Dėl kuriamos iliuzijos atrodo, kad figūra yra ypač liauna.

Suknelė
Suknelė "Morgan" ("Aprangos galerija")
Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis