Astrologė: ko laukti meilės fronte lapkritį

Astrologė Violeta Liaugminienė -apie tai, ko tikėtis meilės fronte lapkričio mėnesį.

Avinas

Jausmai gali kiek atšalti. Tačiau galimi romantiški nuotykiai darbe. Savo dėmesį partneriui rodysite santūriai, galbūt netgi su tam tikru išskaičiavimu.

Jautis

Jei šiuo metu nuspręsite pakeliauti, tai jums didžiulį įspūdį paliks ne tik svetimi kraštai, bet ir romantiški nuotykiai, kurie ten jūsų gali laukti. Jaunesni Jautukai taip pat gali sutikti savo širdies draugus aukštosiose mokymo įstaigose. Taigi šiuo metu jūs tiesiog neturite teisės praleidinėti ne tik studentiškų vakarėlių, bet ir paskaitų.

Dvyniai

Pasistenkite išsaugoti savitvardą ir nepasiduokite partnerio provokacijoms. Šį mėnesį jus gali daug kas erzinti. Jei pajustumėte dėmesio stoką ar net atšalusius jausmus, pernelyg nenusiminkite. Tai gali būti tik laikinas reiškinys. Tačiau jei pats ketinate nutraukti santykius, šis laikas tam ypatingai tinkamas.

Vėžys

Jūsų santykiai su artimu žmogumi gali kokybiškai pasikeisti. Ankstesnis susižavėjimas gali peraugti į partnerystę. Be to, jūs galite įgauti naujų spalvų, todėl patrauksite ne vieno aplinkinio akį.

Liūtas

Jus galite pajusti ne tik kažkieno dėkingumą, bet ir meilę, jei pradėsite rūpintis aplinkiniais, užjausti ir globoti juos. Kažin ar verta tikėtis didelių aistrų, tačiau šilti ir žmogiški santykiai jus gali įkvėpti naujoms gerumo apraiškoms.

Mergelė

Pagaliau likimas jums gali suteikti šansą sutikti savo sielos draugą, kuris jums gali pasirodyti idealus partneris. Nors daugelį gali žavėti aistringumas, beatodairiškumas, jūs labiausiai linkę vertinti patikimumą ir tvirtą pagrindą po kojomis. Taigi kaip tik toks žmogus ir bus siunčiamas jums.

Svarstyklės

Jums niekur nereikia keliauti, ieškoti meilės nuotykių darbe, mokymo įstaigose, ar vakarėliuose. Didžiausia palaima jūsų laukia namuose, šalia šeimyninio židinio. Čia jūsų laukia patys brangiausi žmonės.

Skorpionas

Jūsų sėkmę šiuo metu gali nulemti jūsų sugebėjimas bendrauti. Jūsų paslaptingas būdas daugeliui gali būti nesuprantamas, bet gal būt būtent tai ir yra jūsų žavesio paslaptis. Be abejo, humoras niekam negali pakenkti, tačiau jūsų kabliukas, kuriuo jūs užkabinate kitus - gilumas ir įžvalgos.

Šaulys

Jei nesuvaldysite šio mėnesio aistrų, tai netrukus jos gali virsti finansiniais uraganais. Beje tai ne tokia ir didelė tikimybė. Meilės fronte neturėtų būti didelių permainų. Mėnesiuką nusiteikite štiliui.

Ožiaragis

Šį mėnesį gali būti gerokai pažeista jūsų apsauginė šaltakraujiškumo, disciplinos ir savikontrolės sistema. Kažkokie švelnūs ir šilti jausmai gali gerokai aptirpdyti jūsų ledo uolas. Neišsigąskite – tai nepavojinga. Tai tik nauja patirtis, kuri praturtins jūsų emocinį lobyną. Jos vardas – meilė.

Vandenis

Saugokite savo mylimus žmones. Būkite jiems atidūs ir dėmesingi, nes šį mėnesį gali iškilti rimta grėsmė jų netekti. Tačiau ir nepersistenkite. Nepasiduokite pernelyg dideliam jausmingumui ir verkšlenimui. Daugelį tai gali erzinti. Tačiau šis mėnuo puikus laikas, jei jūs savo meilę nukreipsite į tam tikrą žmonių grupę, ar į visą žmoniją apskritai. Jūsų užuojauta ir net paprasta malda gali daug kam išties gerokai pagelbėti.

Žuvys

Ieškodami meilės, jūs būsite nusiteikę atsisakyti nusistovėjusių normų, dogmų ir stereotipų. Gali suaktyvėti bendravimas su draugais. Į daugelį jų jūs pažvelgsite visai kitomis akimis. Meilėje galite būti linkę eksperimentuoti, išbandyti kai ką visiškai naujo. Atėjo laikas sulaužyti tabu!

www.uranija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis