Helovino įvaizdis: seksualus, komiškas ar su specialiais efektais

Jei ketinate Heloviną švęsti saugiai, o trūksta idėjų.

Veikiausiai daugumoje naktinių klubų, įmonių tą dieną vyks teminiai Helovino vakarėliai, kur pagrindinis akcentas – persirengėlių kostiumai, išskirtinis grimas ir šukuosenos.

Yra begalė Helovino įvaizdžio tipų – nuo išgalvotų personažų, iki komiksų herojų ir panašiai. Tam, kad būtų lengviau apsispręsti, kaip atrodysite siaubo naktį, išskyrėme kelis pagrindinius Helovino įvaizdžio tipus.


Dramatiškas


Įvaizdis tinkamas tiek vyrams, tiek moterims. Jo akcentai – ryškūs veido bruožai, tamsios, gilios akys. Kostiumas ir šukuosena taip turėtų būtų griežtų linijų bei formų.


Seksualus


Tai bene aktualiausias įvaizdis moterims. Seksualumą pabrėžti galima katės akimis, ryškiomis ir putliomis lūpomis, plaukai gali būti suvelti ar netvarkingai banguoti. Renkantis kostiumą svarbu, kad jis išryškintų visus kūno privalumus.


Olesia Žuravliova - Makeup and image school/Foto SIVAKOFF Photography


Žaismingas ir komiškas

Jeigu esate linksma ir žaisminga asmenybė – tai jūsų įvaizdis. Jam sukurti siūlome rinktis ryškiaspalvį grimą, formuojant šukuoseną galima naudoti įvairias detales, pavyzdžiui, gėles, paukščiukus, kaukolytes ir t.t. Kai kuriate tokį įvaizdį, svarbu nepersistengti su detalėmis: jeigu šukuosenoje daug detalių, kostiumas turėtų būti kuklesnis ir atvirkščiai.


Olesia Žuravliova - Makeup and image school nuotr.


Specialūs efektai


Šį įvaizdį renkasi siaubo filmų ir zombių gerbėjai. Yra begalė žaizdų tipų: kirstinės, plėštinės, šautinės, durtinės, pūvančios, šlapiuojančios ir t.t. Belieka susikurti žaizdų atsiradimo istoriją, priderinti drabužius ir pirmyn šiurpinti artimųjų!


Olesia Žuravliova - Makeup and image school/Foto SIVAKOFF Photography


Bendras poros įvaizdis


Visada žavi poros, kuriose vaikinas ir mergina papildo vienas kitą. Poroje galite įgyvendinti savo bendrą idėją, tik svarbu, jog kuris nors savo įvaizdžiu neužgožtų kito.


Taigi, kiekvienas žmogus gali priskirti Helovino įvaizdį savo asmenybei. Linksma ir guvi mergina gali rinktis žaismingą, romantišką įvaizdį, kuris nebūtinai gąsdins aplinkinius, tačiau bus išskirtinis ir traukiantis akį. O jei tokios šventės metu norite atskleisti savo tamsiąją pusę, rinkitės piktesnį, dramatišką žvilgsnį ir panšiai. Svarbiausia nepamirškite, jei norite sukurti tikrai efektyvų ir išškirtinį įvaizdį, svarbu atsižvelgti į visas detales: kostiumą, grimą, šukuoseną.


Olesia Žuravliova - Makeup and image school/Foto SIVAKOFF Photography


Jei nutarėte įvaizdį susikurti patys, štai keletas patarimų jums:

* Veidui naudokite baltą ir juodą grimą.


Olesia Žuravliova - Makeup and image school nuotr.


* Akims išryškinti rinkitės vandeniui atsparų juodą akių pieštuką. Akių akcentas gali būti šokiruojantys ar spalvoti akių lęšiai, priklijuojamos dirbtinės blakstienos.


Olesia Žuravliova - Makeup and image school nuotr.


* Viena iš siūlomų detalių šukuosenai – gėlių lankelis.


Olesia Žuravliova - Makeup and image school nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis