Blyneliai su vaisiais

Vaisius lietinių įdarui smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Vietoj vaisių galima panaudoti ir uogų. Tiems, kas nemėgsta valgyti saldžiai, turėtų patikti į lietinį įvyniotos sūrio lazdelės.

Reikės:

3 kiaušinių,
1 valgomojo šaukšto cukraus,
1 arbatinio šaukštelio druskos,
0,5 litro kefyro,
miltų – pagal poreikį,
aliejaus,
vaisių: obuolių, kriaušių, mangų ir t.t.

Kaip gaminti

* Vaisius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite.

* Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi, supilkite kefyrą ir 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Viską gerai išmaišykite.

* Miltų įberkite tiek, kad gautųsi skysta tešla. Juo tirštesnė bus tešla, juo storesni bus lietiniai.

* Apkepkite lietinius iš abiejų pusių, į vidų įvyniokite susmulkintų vaisių, uogų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis