Reikės:
1 kg vištienos
125 ml sojų padažo
4 valg. šaukštų obuolių acto
1 arb. šaukštelio maltų pipirų
150 g rudojo cukraus
2 arb. šaaukštelių krakmolo
4 česnako skiltelių
8-10 cm imbiero
Kaip gaminti:
* Nedideliame inde sumaišyti cukrų, sojos padažą, actą, pipirus, krakmolą, ištirpintą 50 ml šalto vandens kiekyje. Taip pat sudėti sutarkuotą imbierą ir česnaką.
* Maišydami užviriname, padažas turi sutirštėti.
* Skardą ištepame aliejumi. Išdėliojame vištienos gabaliukus. Gerai palaistome padažu ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 220 laispnių karščio. Kepame 30 minučių. Kepant kas 5-7 minutes pamaišome, kad vištiena gerai prisigertų padažo.