Madinga šio sezono rankinė – kokia ji? Foto

Šaltojo sezono aksesuarus vienija bendra tendencija – raudoni atspalviai. Nebijokite išsiskirti iš minios stilinga raudona rankine ar pirštinaitėmis.

Rudens dienos jau skuba į pabaigą, artėja švenčių metas – pats laikas atnaujinti savo aksesuarus ar pagalvoti apie būsimas dovanas. Šį sezoną skiriamos ne tik formų, faktūrų, bet ir spalvų tendencijos, viena madingiausių galime vadinti raudoną.

Užsukusios į salonus „Coccinelle“, rasite stilingų itališkų rankinių, delninių, skrybėlaičių, piniginių, diržų ir kitų aksesuarų, kurie išsiskiria ne tik subtiliu dizainu, bet ir kokybe. Čia drąsioms madistėms siūlome pasidairyti ryškios raudonos rankinės ir pirštinaičių poros, derinti aksesuarų spalvas – madinga.

Rankinė 1179 Lt,
Rankinė 1179 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Pirštinės 369 Lt,
Pirštinės 369 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.

Nepraleiskite progos įsigyti ir įmantresnės faktūros daiktelį. Lakuotos ar įspaudais puoštos rankinės ir delninės dvelkia modernumu, pabrėžia savitą stilių. Lakuotą odą lengva prižiūrėti ir valyti, iš jos siūti aksesuarai atrodo prašmatniai. Itin populiarus faktūrinės odos ir metalinio dekoro derinys.
Rankinė 849 Lt,
Rankinė 849 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Delninė 649 Lt,
Delninė 649 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Dar viena tendencija, kurios reikėtų nepamiršti yra kietos, formą palaikančios rankinės. Aksesuarų salonuose „Coccinelle“ rasite ne tik standžios formos rankinių, bet ir ypač madingų klasikinių, primenančių damų lagaminėlius. Tokias rankines lengvai priderinsite prie įvairaus garderobo, jos tarnaus ne vieną sezoną.
Rankinė 899 Lt,
Rankinė 899 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Rankinė 929 Lt,
Rankinė 929 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Pasiduokite prabangos šauksmui, egzotiškos odos aksesuarai – rudens ir žiemos hitas. Gyvačių odos rankinės atrodo originaliai, suteikia rafinuotumo, tai ilgaamžiai daiktai.
Rankinė 1299 Lt,
Rankinė 1299 Lt, "Coccinelle"; Apyrankė 159 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Jei rengiatės įsigyri rankinę, atkreipkite dėmesį ir į papildomus aksesuarus: apyrankes, dekoratyvius pakabukus, pirštines, diržus. Tinkamai parinktos detalės papildo viena kitą, pabrėžia unikalų stilių.
Rankinė 699 Lt,
Rankinė 699 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.
Diržas 269 Lt,
Diržas 269 Lt, "Coccinelle", COCCINELLE
Gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_63196810

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis