Kokių grožio paslapčių galime išmokti iš prancūzių?

Gražias moteris visame pasaulyje vienija tie patys dalykai. Jos moka rūpintis savo išvaizda. Kokia gi aksominės prancūzių odos paslaptis?

Konsultuoja medicinos kosmetologė Nomeda Morkūnienė

Būdama Paryžiuje visada stebiu moteris. Jos – išskirtinės, o veido oda - tarsi aksominė. Prancūzės ypatingai rūpinasi savo veido oda, todėl ji spindi, nėra pastebimų raukšlelių.

Susidaro įspūdis, jog joms ką tik atlikta plastinė operacija. Tačiau iš tiesų, tai tiesiog rūpestingai prižiūrėta ir išpuoselėta oda, pasitelkiant į pagalbą vieną iš moderniausių odos priežiūros metodų - 3 D estetinę terapiją, pasaulyje vadinama french touch. Šią terapiją sudaro: rūgštiniai pilingai, mezoterapija, hialurono rūgšties užpildai. Derinant šias 3 technikas, oda veikiama visuose sluoksniuose ir taip gaunama efektyviausia senėjimą stabdanti terapija - saugi, nereikalaujanti poprocedūrinio laikotarpio, užtikrinanti natūralius ir ilgalaikius rezultatus.

Specialūs rūgštiniai pilingai pašalina negyvų epidermio ląstelių sluoksnį etapais, nesukeliant staigių pH permainų. Taip stimuliuojama odos ląstelių medžiagų apykaita, todėl oda atsinaujina tiek paviršiuje, tiek ir iš vidaus.

Mezoterapija – tai intradermalinės atjauninančios veikliųjų medžiagų mikroinjekcijos į paviršinius, vidurinius odos sluoksnius (esant reikalui ir į gilesnius). Mezoterapijos metu oda veikiama ne tik preparatais, bet ir stimuliuojama mažutėmis adatėlėmis, todėl pats metodas teikia ir medikamentinę-estetinę, ir refeksoterapinę naudą. Taip pasiekiamas stulbinantis rezultatas - skatina ląstelių aktyvumą, regeneruoja audinius, atgaivina ir giliai drėkina odą, kuriai trūksta skaistumo, tonuso, elastingumo ir stangrumo.

Hialurono rūgšties užpildai lygina raukšles, suteikia tūrio toms veido sritims, kurios laikui bėgant plonėja bei raukšlėjasi.

3 technikos, veikiančios skirtingus odos sluoksnius, gali būti kombinuojamos vienos procedūros metu. Svarbiausia, jog nebūtų naudojami skirtingų kompanijų produktai. Visi vienos kompanijos produktai veikia sinergiškai, t.y. skatina, papildo vienas kito veikimą ir užtikrina geresnį rezultatą. Kompleksiškai derinant vienos linijos produktus galima nesibaiminti alerginių reakcijų.

Prancūzės tiki ir gerų kremų galia, tačiau jų poveikį sustiprina mineraliniu vandeniu. Jos dieną pradeda ir baigia stikline negazuoto mineralinio vandens - gryno ar su griežinėliu citrinos. Jos vandenį mažais gurkšneliais geria visą dieną. Tai padeda išlaikyti organizme reikalingą kiekį skysčių.

www.jaunaoda.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis