6 A. Gilytės patarimai, kaip atrodyti stilingai ir nesušalti. FOTO

Stilistė Agnė Gilytė pakvietė moteris pasitikti žiemą šiltai ir stilingai. Ji apžvelgė šio sezono mados tendencijas ir dalinosi patarimais, kaip pavergti šalčius.

Atėjus žiemai, moterims vis sudėtingiau suderinti grožį ir stilių su praktiškumu arba šiluma. Pristatydama naujausią „Baldinini“ avalynės, kailinių ir paltų kolekciją, A. Gilytė siūlė itališką receptą – kasdienybėje žaisti su detalėmis bei spalvomis, o vakare sau leisti daugiau laisvės ir prabangos.

Šiemet neišsisuksime be šiltos aprangos, bet jai galima suteikti daugiau gyvumo. Raudona spalva tampa moterišku ginklu, tarsi šildančiu iš vidaus. Nors yra itin ryški, atsinaujinę jos deriniai atspindi šio rudens ir žiemos sezono tendencijas. Be klasikinio juodos ir raudonos dueto galima puoštis raudonos ir natūralios rudos (kitaip plytų rudos) aksesuarais bei detalėmis. Kai norisi kažko žaismingo, avalynė iš raštuotos odos – vienas iš garderobo triukų. Tigro imitacija bei rudi atspalviai atgaivins net ir pačią paprasčiausią ar klasikinę aprangą.

Organizatorių archyvas

Pasak stilistės, šaltuoju sezonu ypač madingos šviesios spalvos: kreminė, pieno baltumo ar pudros tonai. Tai kiek neįprastas derinys, tačiau labai gaivus ir modernus. Jis galioja ne tik paltams, puspalčiams, bet ir kelnėms ar suknelėms. Žinoma, geriausia šiuos švelnius tonus derinti kontrasto principu, tarkime su juodais ilgaauliais arba vadinamaisiais jojikų batais, kurie lydi beveik kiekvieną rudens ir žiemos kolekciją.

Organizatorių archyvas

Neperpučiamo audinio striukės yra nepamainomos kasdienos palydovės. Jos turi saugoti mus nuo vėsių oro sąlygų, tačiau svarbiausia – būti lengvos ir stilingos. Pasirinkimas platus: dekoruotos kailiu ar be jo, dygsniuotos rombu, sujuosiamos diržu pusilgės striukės. Jas galima derinti su netikėtų spalvų ilgaauliais. Aviečių rožinė, žalia samaninė, skaisčiai mėlyna – visos šios spalvos šiemet vyrauja stilingoje avalynėje.

Organizatorių archyvas

Be kailio žiemos turbūt neįsivaizduojame, dizaineriai kailiu drąsiai varijuoja. Tarkime, puošia rankines ar žemakulnių balerinos tipo batelių vidų. Tai šiltas žiemos avalynės variantas, ypač tinkamas patalpoje. Pėdos ne tik jausis komfortiškai bei šiltai, bet ir stilingai. O į porą joms – natūralaus kailio švelnių tonų rankinė.

Organizatorių archyvas

Kailis yra amžinai madinga klasika, kuri priverčia moterį jaustis išskirtine. Norinčioms pabėgti nuo rutinos, A. Gilytė siūlo žiemą rinktis šviesių spalvų lengvučius audinių puskailinius, ypatingai tinkančius vakarui. Jie dera ir prie kokteilinės suknelės, ir prie žavių aukštakulnių bei siauručių kelnių. Alternatyva – tamsiai mėlynas audinės kailis ir verstos, juodos kaip aksomas odos ilgaauliai tvirtu kulnu toms, kurios nori į kokteilinę aprangą įvesti šiek tiek paprastumo.

Organizatorių archyvas

Artėjant šventėms, stilistė pataria ir kaip sužibėti vakaro metu. Pasirinkusios blizgią, tarsi chameleono lakinę odą tikrai nesuklys. Spalvą keičianti tendencija ypač būdinga vakaro aksesuarams. Ne įprastos juodos, o blizgios violetinės ar tamsios žalios atspalvių avalynė bei aksesuarai tobulai dera su klasikine juodos arba pilkos spalvos suknele – tai išskirtinė žiemos garderobo detalė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis