Itališkas stilius – ir biure, ir vakarėlyje. Foto

Madai neabejingi svečiai susirinko sostinės senamiestyje, čia jie susipažino su itališkos mados naujienomis.

Rinktinė publika išvydo italų dizainerių sukurtą kolekciją „Alter Ego“, kurią demonstravo ir grupėsKitokios“ narės, atlikėjas Mino, renginių organizatorius Vytenis Kazlauskas bei šokėjas Andrius Kandelis.

Kolekcijos „Alter Ego“ pristatymas
Kolekcijos „Alter Ego“ pristatymas
Organizatorių archyvas
Ant podiumo - grupės „Kitokios“ narės
Ant podiumo - grupės „Kitokios“ narės
Organizatorių archyvas
Renginių organizatorius V. Kazlauskas ir šokėjas A. Kandelis
Renginių organizatorius V. Kazlauskas ir šokėjas A. Kandelis
Organizatorių archyvas

Įkyraus lietaus nepabūgo ir į pristatymą atvyko aktoriaus Mariaus Jampolskio žmona Renata, šokolado karaliumi vadinamas verslininkas Algimantas Jablonskas, išskiritiniais aksesuarais garsėjanti Agnė Byčiūtė-Jankauskienė, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, šokėjo A. Kandelio žmona Milda, įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė ir kiti.

Kolekcija skirta drąsioms moterims, norinčioms išreikšti savo charakterį, siekiančioms originalumo ir rafinuoto stiliaus. Šaltąjį sezoną dominuoja rudi ir mėlyni atspalviai, taip pat populiari violetinė, alyvų, purpurinė, žalia, pilka spalvos. Viena patraukliausių mados tendencijų – kostiumai ir kostiumėliai iš subtilaus dryžuoto audinio, suteikiantys galimybę biure atrodyti griežtai, bet madingai. Vėl populiarus pieštuko formos sijonas.

Šį sezoną patariama nebijoti derinti iš pirmo žvilgsnio, regis, nederančius audinius, pavyzdžiui, moherą ir šilku ar flanelę ir oda.

Vyrai, kurie rūpinasi savo stiliumi ir vertina itališką kokybę bei dizainą, salone „Allure boutique“ naujienų iš garsiausių mados namų „Giorgio Armani“ ar „Versace“. Tai ne tik puikaus kirpimo kostiumai, originalūs megztiniai, bet ir šiltos striukės.

Demonstruojant kolekciją grojo saksofonistas Gintaras Remeikis, populiarias itališkas melodijas dovanojo dainininkas Mino.

Atlikėjas Mino
Atlikėjas Mino
Organizatorių archyvas

Daugiau renginio akimirkų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis