Ž. Grigaitis: mylimus žmones dovanomis reikia džiuginti ištisus metus

Kiekvienais metais, artėjant Kalėdoms, žmonės karštligiškai užplūsta prekybos centrus, ieškodami išskirtinių dovanų savo artimiesiems. Vis dėlto, daugeliui tai tampa dideliu galvos skausmu, nes išrinkti originalią ir įdomią dovaną – nėra taip paprasta.

Kaip nustebinti savo mylimus žmones, ir kokią dovaną jiems išrinkti – apie tai diskutavo ir savo idėjomis dalijosi įvairių meno sričių atstovai, susirinkę į kūrybos namus „De Profundis“.

*
*
Organizatorių nuotr.
„O kas yra kalėdinė dovana? Mano manymu, dovana turi būti iš širdies, kažkas tokio, ką žmogus mėgsta, kas jam patinka. Ji neturi būti labai brangi. Tad renkant dovaną, labai svarbu viską apgalvoti“, – sakė butiko „Boho Chic boutique“ įkūrėja Nerija Makarskaitė-Ivanauskas.

Išskirtinį vakarą verslininkė pristatė kelis lietuvių dizainerių darbus, kuriuos būtų galima įteikti kaip dovaną. Pavyzdžiui, moterims puikia dovana gali būti žaisminga kepurė ar originalios kumštinės pirštinės.

*
*
Organizatorių nuotr.
„Puoštis mėgsta ne tik moterys, bet ir vyrai, todėl atsinešiau kelis originalius aksesuarus, skirtus specialiai jiems“, – sakė ji.

*
*
Organizatorių nuotr.
Vyrams Nerija pristatė spalvoto bambuko pluošto peteliškes ir netradicines dizainerių „labàdienà“ kurtas žiemines kepures.

„Puikia dovana gali būti ir išskirtiniai marškinėliai, ant kurių galima ką nors gražaus užrašyti, pavyzdžiui, kokį palinkėjimą. Tokia originali dovana pradžiugins tiek vyrą, tiek moterį“, – pasakojo. N. Makarskaitė-Ivanauskas.

Išskirtinio vakaro nepraleido ir verslininkas Žilvinas Grigaitis. Trumpam užsukęs vyras mielai pasidalijo savo idėjomis apie dovanas.

*
*
Organizatorių nuotr.
„Kodėl dovanas reikia dovanoti tik per Kalėdas? Savo mylimus žmones dovanomis pradžiuginti reikia visus metus“, – sakė Ž. Grigaitis. Pasak verslininko, dovana turi atspindėti tą žmogų, kuriam ji skirta. Tai turi būti kažkas specialaus ir originalaus.

„Nereikia pasiduoti šventinei karštinei ir chaosui. Reikia surasti laiko ir gerai pagalvoti, ką būtų galima padovanoti savo artimam žmogui, kas jį nustebintų. Tai neturi būti tūkstantį litų kainuojanti dovana.“

Verslininkas pasidžiaugė, kad iki šiol jam puikiai sekasi nustebinti savo žmoną Elle, kas kartą ją pradžiuginant originaliomis dovanomis.

Tačiau prisipažino, kad sutuoktinei nustebintį jį yra kiek sunkiau: „Jai sunku mane nustebinti. Apskritai, australai turi kitokį požiūri į dovanas nei mes“, – sakė Ž. Grigaitis.

*
*
Organizatorių nuotr.
„Manau, originali, menininko įkvėpta ir nutapyta ant drobės - štai kokia gali būti Kalėdinė dovana. Visi sukame galvas, kaip ir kur rasti dovanų, o kartotis nesinori. Puikus sprendimas - autoriniai darbai. Be to, jie turi išliekamąją vertę“,- kalbėjo tapytojas Mindaugas Jankauskas.

Linkime gražių švenčių!

Užsakymo nr.: PT_63518712

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis