Naujos knygos. Meilė ir išdavystė - greta

Dorothy Koomson "Mano vyro paslaptis"

Kodėl skaudiname vieni kitus ir vadiname tai meile?

Tamijos ir Skoto šeimos idilė sudūžta per akimirką – į jų namus netikėtai pasibeldus policijai. Skotas suimamas, o sutrikusi ir priblokšta Tamija lieka viena su išsigandusiais vaikais.

Greit paaiškėja, kad Skotui pateikti sunkūs kaltinimai, o nukentėjusioji yra... jo bendradarbė ir artima Tamijos draugė Mirabelė.

Tamijai teks pasirinkti, kuo tikėti – drauge ar vyru. Negana to, tolesni įvykiai viską dar labiau supainioja.

Kas iš tikrųjų įvyko ir kas yra tikroji auka ir tikrasis kaltininkas?

Tai dar vienas puikus D. Koomson psichologinis romanas, vaizduojantis sudėtingus žmonių santykius, skatinantis susimąstyti apie šeimą, draugystę, pasitikėjimą ir išdavystę.

Man patinka, su kokia aistra ir jėga rašo Dorothy Koomson ir kaip vaizduoja slaptą jausmų pasaulį, kuriame nėra griežtų ribų, o linija tarp kaltųjų ir nekaltųjų beveik išsitrynusi.
Daily Mail

Šis dėmesį prikaustantis trileris pilnas painių jausmų dėl nepavydėtinos padėties, kai ribos tarp šeimos ir draugų tampa neaiškios.
Black Hair magazine

Meistriškai supintoje istorijoje gausu įsimintinų veikėjų, siužetas pasižymi netikėtais vingiais ir posūkiais. Romanas verčia susimąstyti apie draugystę, išdavystę, melą, priklausomybę, atlaidumą.

„Mano vyro paslaptis“ – aštuntasis mano romanas. Jame pasakoju apie Tamiją, moterį, kurios gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom, kai jos vyras Skotas suimamas jųdviejų vaikų akivaizdoje. Tamija nenumano, kodėl taip atsitiko, bet sužinojusi, kuo jis kaltinamas ir kam yra nusikaltęs, supranta, kad gyvenimas nebebus toks, koks buvo iki šiol. Rutuliojantis romano veiksmui, Tamijos padėtis darosi vis dviprasmiškesnė...
Dorothy Koomson

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis