Reikės:
2 kiaušinių,
300 ml nenugriebto pieno,
100 g miltų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus: 1 valgomojo šaukšto į tešlą bei dar šiek tiek kepimui,
150 – 200 g mėgstamo kumpio.
Kaip gaminti
* Kumpį supjaustykite labai plonais griežinėliais arba pirkite jau supjaustytą.
* Elektriniu plaktuvu išplakite kiaušinius su druska.
* Supilkite aliejų ir pieną, vėl išplakite.
* Suberkite miltus ir vėl išplakite.
* Po samtį tešlos pilkite į keptuvę su trupučiu įkaitinto aliejaus. Lietinius apkepkite iš abiejų pusių.
* Į kiekvieną lietinį įvyniokite po 1-2 griežinėlius kumpio ir iškart valgykite, kol karšti. Jei lietiniai dideli, perpjaukite per pusę, tada įvyniokite kumpį.