6 būdai, kaip atrodyti fantastiškai vilkint rausvai. Foto

Rausvi atspalviai – neabejotina šio pavasario ir vasaros tendencija. Ne viena mūsų rausvos šalinamės, nes ši atrodo pernelyg barbiška spalva. Tačiau ją galima suvaldyti, tereikia žinoti, kaip vilkėti rausvus drabužius.

Dizaineriai jau seniai rausvos spalvos nesieja su pigumu, šiandien ji yra ryškios ir savimi pasitikinčios moters palydovė. Nuo pastelinių iki fuksijų – rausvi atspalviai užvaldo ne tik 2014 m. pavasario podiumus, bet ir mūsų spintas. Siūlome 6 būdus, kaip prisijaukinti rausvą spalvą.

Gėlės. Labiausiai paplitęs pavasario pranašas – gėlės. Artėjant šiltajam sezonui, parduotuves užplūsta gėlėmis marginti drabužiai: kelnės, suknelės, sijonai, palaidinės, puspalčiai ir t.t. Jei trūksta drąsos vilkėti vienspalvius rausvus drabužius, rinkitės gėlėtus, kuriuose būtų viena kita rausva detalė. Lengvai suvaldysite intensyvius raštus, jei prie tokių derinsite subtilias spalvas: juodą, pilką, smėlio, rusvą.

"Matthew Williamson", Diane Kruger", "Mary Katrantzou"
Vida Press

Rose Byrne,
Rose Byrne, "Matthew Williamson", "Oscar de la Renta"
Vida Press

Pastelės. Pastelinės spalvos taip pat yra viena iš pavasario bei vasaros tendencijų. Būsite madinga, prigesintą rožinę, cukraus vatos ar zefyrų rausvą derindama prie kitų švelnių atspalvių: balkšvos, pieno baltumo, mėtų, žydros, citrininės ar šviesiai violetinės. Tačiau neatmeskite galimybės rausvų drabužių vilkėti prie klasikinių juodų kelnių, sijono, juodos baikerių stiliaus striukės ar kitų griežtesnių apdarų. Tokie kontrasto principu derinti ansambliai atrodys moderniai, pabrėš asmenybę.

Cate Blanchett,
Cate Blanchett, "Balenciaga", "Balmain"
Vida Press

Audinys. Įsigydama rausvą drabužį, atkreipkite dėmesį į jo audinį. Nebijokite eksperimentuoti, šiandien madingi įvairiausių faktūrų audiniai. Romantiškai atrodys smulkiomis klostėmis surauktas sijonas ar palaidinė, moteriškai – nėrinių suknelė, futuristiškai – metalizuota palaidinė. Žiemą puikiai tiks šiltas stambių siūlų ar lengvutės moheros megztinis. Taip pat galite įsigyti midi ilgio rausvą sijoną, prie tokio derinkite ilgaaulius batus masyvia pakulne.

"Lanvin", "Dior", "Balmain"
Vida Press

Šokas. Natūralu, kad ne kiekviena išdrįstume apsivilkti ryškų rausvą drabužį. Šis akimirksniu garantuos aplinkinių dėmesį ir vertinimą: taip arba ne. Kad kiti ryškų apdarą įvertintų teigiamai, turite jį vilkėdama 100 % pasitikėti savimi, iškelti galvą aukštai ir valdyti situaciją. Neatrodyti vulgariai padės minimalistinis siluetas. Prie tokio drabužio derinkite ir kuklesnius aksesuarus, juk dėmesio centras – ryški rožinė spalva.

Stana Katic.
Stana Katic. "Roland Mouert", "Katie Holmes"
Vida Press

Samantha Barks, Anna Dello Russo,
Samantha Barks, Anna Dello Russo, "Victoria Beckham"
Vida Press

Kostiumas. Šių metų kolekcijose rausvų kelnių ar sijonų gausu: „Burberry“, „Chanel“, „Roland Mouret“, „Balmain“, „Giorgio Armani“ ir t.t. Tai drąsi tendencija, tačiau verta dėmesio – tiek švarką, tiek sijoną arba kelnes galėsite vilkėti ir kaip atskirus drabužius. Jei kostiumas atrodo per didelė investicija, įsigykite rausvą švarką.

"Balmain", "Chanel", "Roland Mouret"
Vida Press

Aksesuarai. Jei norite būti madinga, visai nebūtina pulti į tendencijas stačia galva, išmokite jas pritaikyti. Taip, rausva spalva karaliaus ateinantį sezoną, tačiau neprivalote pirkti rausvo drabužio, pakaks vienos detalės. Galite įsigyti rausvą delninę, auskarus, batelius, galų gale fuksijų atspalvio lūpdažį ar nagų laką. Nesekite mados aklai, žaiskite ja!

Gamintojo ir AOP nuotr.

=======

Atsakykite į anketos klausimus ir laimėkite 100 Lt dovanų kuponą apsipirkti internetinėje parduotuvėje www.apatinukai.lt.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis