Nori tapti žvaigžde? Dalyvauk ir Tu!

Kaip dažnai moteris svajoja būti panaši į kokią nors žvaigždę. Ir tai tapo realybe, kai šitokio projekto ėmėsi vizažistė Indrė Sinkevičiūtė iš „Smilga Make Up“.

„Naršant internete vis užkliūdavo akis už merginų ar moterų, kurios primindavo vieną ar kitą garsenybę. O juk kiekviena mūsų bent trumpam norėtų įlisti į žvaigždės kailį. Tad ir toptelėjo mintis, kad atlikus makiažą, sutvarkius šukuoseną, priderinus rūbus, žmogaus panašumas į įžymybę būtų dar didesnis“, - apie netikėtai gimusią idėją pasakoja Indrė.

Populiari vizažistė netruko surinkti įvaizdžio keitimo komandą ir darbas įsisuko. Socialiniame tinkle pakako paskelbti, kad ieškomos merginos ar moterys, panašios į kokią nors žvaigždę, kai Indrė buvo užversta laiškais ir pasiūlymais. Projekto pirmąja kregžde tapo vilnietė, kuri ne kartą iš aplinkinių bei gatvėje sulaukė replikų esanti panaši į dainininkę Adelę.

Antrąja projekto dalyve tapo 21 metų Gintarė Mackėlaitė. Šviesiaplaukei merginai įvaizdžio kūrėjų komanda nutarė sukurti Lady Gagos įvaizdį.

Ramūno Tangurio nuotr.
„Kuriant skandalingos atlikėjos įvaizdį, didelis dėmesys buvo skiriamas detalėms, aksesuarams. Ir mums tikrai pavyko! Po fotosesijos užsukome papietauti į kavinę, kurios lankytojai negalėjo atitraukti akių nuo Gintarės, drąsesni Lady Gagos antrininkę apdovanojo komplimentais“, - mena projekto sumanytoja.

Ramūno Tangurio nuotr.
Rezultatu buvo patenkinta ir Gintarė. Renginių organizatore dirbanti mergina sakė nesanti tokia pašėlusi kaip Lady Gaga, tačiau trumpam įsijausti į garsios daininkės vaidmenį jai buvę labai smagu.

Įvaizdį kūrė:
Fotografas: Ramūnas Tanguris
Makiažas: Indrė Sinkevičiūtė, „Smilga Make up“
Šukuosena: Inga Rozmyslovičė, „Fox style“

Manote, kad esate panašus/i į Lietuvos ar užsienio garsų žmogų ir norite į jį įsikūnyti? Sutinkate atsiduoti profesionalų komandai (kirpimo meistras, mados dizaineris, vizažistė, fotografas) ir po fotosesijos turėti profesionalo darytų nuotraukų? Tad neldelskite - siųskite 2 nuotraukas (visu ūgiu ir portretinę), parašykite, į ką manote esantis/i panašus/i, užrašykite pilną vardą, pavardę, miestą, kuriame gyvenate, bei telefoną ir siųskite laišką adresu moteris@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis