Vyrų patarimai vyrams: kaip pavergti moterį ir nepakliūti į jos spąstus

Moterys, paskaitykime - tai padės suprasti tam tikrą vyrų elgesį. Ir mums pačioms nepakliūti į jų spąstus...

Nusprendei bet kokiais įmanomais būdais užkariauti į akį kritusios gražuolės širdį? Tai įmanoma padaryti žaibiškai – lėti, neryžtingi veiksmai laukiamo rezultato tikrai neduos. Erotinesprekes.lt dalinasi pagrindiniais klasikinio „pikapo“ patarimais. Juos perskaitę, rasite informaciją, kaip nepakliūti į išmaniai sukurtus dailiųjų atstovų spąstus.

Vaiko nenuskriaus

Susitark su kaimynės vaiku, kad jis jūsų pasimatymo metu paskambintų į tavo buto duris ir graudžiai paklaustų: „Ar mes eisim šiandien vėl žaisti futbolą“. Atsakyk, kad esi šiek tiek užsiėmęs, bet rytoj – būtinai, juk tu visada išpildai pažadus. Atsisukęs į draugę pamatysi jos veide susižavėjimo emocijas. Arba ji net gali pravirkti, įsivaizduodama, koks būsi geras vaikas jūsų bendriems vaikams.

Pasitikite močiutę

Šis variantas yra sudėtingesnis, nes reikia susitarti su kaimynystėje gyvenančia močiute. Tegul ji pokalbio su drauge metu tavo bute ar prie namo netikėtai išdygsta ir džiaugsmingai šūkteli: „Ačiū tau, anūkėli, už vakarykščius vaistus – skausmą kaip ranka nuėmė!“. Atsakyk jai trumpai ir maloniai: „Visada esu pasiruošęs jums padėti“ ar dar kokią nors panašią banalybę.

Kol tavo mergina skraidys padebesiais nuo tavo gerumo ir pozityvumo, pereik prie aktyvesnių veiksmų jos atžvilgiu.

Tiesa, šiuo atveju situaciją gali sugadinti močiutėms būdingas užmaršumas. Kad ji nepamirštų teksto ir nesusimaišytų, pravartų sceną iš anksto parepetuoti ir nepamiršti atsilyginti bendrininkei dėžute saldainių.

Mama, ne dabar!

Susitark su vienu iš savo bičiulių, kad tam tikrą valandą paskambintų tau mobiliojo ryšio telefonu. Tau liks tik kalbėti į ragelį: „Mamyte, dabar aš negaliu su tavimi kalbėti, atleisk. Aš – su Ingute (Kristinute, Agnyte, Linute – reikiamą variantą pabraukti). Merginą turėtų sužavėti toks tavo dėmesingumas jos atžvilgiu. Juk dėl jos tu atšaukei net pokalbį su savo mama.

Geras darbas

Jeigu namuose turi autoatsakiklį, gali pasirūpinti, kad jo atmintyje atsidurtų panašaus turinio garso įrašas: „Laba diena, jums skambina iš paramos fondo vaikas „Atjauskime“. Norime jums padėkoti už eilinę jūsų dosnią auką vaikams, kurie auga be tėvų.“

Geriausias iš geriausiųjų

Gali susiorganizuoti sau gražų pagyrimo raštą „Perspektyviausiam metų rinkodaros specialistui“ arba „Geriausias vykdantysis direktorius 2012“. Kai draugė paklaus, kada, kas ir kaip, kukliai atsakyk, kad turi ir daugiau pagyrimo raštų, bet jie yra darbe, sukabinti ant sienos tavo darbo kabinete.

O dabar – apie moterų spąstus: pasinaudodamos savo silpnumu, jos geba sukurti sudėtingas kombinacijas, gudrius spąstus, į kuriuos lengvai patenka dauguma vyrų. Skubame supažindinti su populiariausiais moteriškų manipuliacijų pavyzdžiais:

Spąstai Nr. 1: atsisako dovanų

Tavo išrinktoji pareiškė, kad daugiau neverta dovanoti jai dovanų? Kad jai nebereikia siurprizų gimtadienio ir santuokos metinių proga? Netikėk, bet ir neskubėk apipilti jos dovanomis. Patikėk, jeigu dovanų atsisakysi – ji apkaltins tave dėmesio stoka.

Kokia išeitis? Nupirk brangesnę ir gražesnę dovaną. Tegul tave kaltins už dovaną nei už jos nebuvimą. Svarbu, kad siurprizas būtų iš koto verčiantis.

Spąstai Nr. 2: kaip aš atrodau?

Jeigu tokio pobūdžio klausimų išvengti nepavyko ir brangioji, sukiodamasi prie veidrodžio, reikalauja įvertinti jos figūrą, apsimesk, kad esi žiauriai užsiėmęs. Nepasiduok provokacijai „ar verta man lieknėti, o gal privalau pradėti sportuoti“? Išgirdusi patarimą, susijusį su lieknėjimu, ji pakels tokį skandalą, kad sekso nebuvimas tebus menkiausia bausmė.

Maža to, vėliau būsi priverstas detaliai ją apžiūrėti veidrodyje ir ieškoti galimų riebalų sankaupų.

Kokia išeitis? Tik išgirdęs klausimą, pakelk antakius, išsprogdink akis ir su nuostaba paklausk: „Brangioji, kaip tokiai lieknutei gražuolei kaip tu apsiverčia liežuvis klausti tokių nesąmonių?“ Svarbu – nuoširdumas.

Spąstai Nr. 3: kalbos po sekso

Jeigu po sėkmingo sekso ji ima klausinėti, ko tu dabar norėtum ir kaip tau labiau patinka, nesugalvok atsakyti, kad dabar norėtum pavalgyti ar... pagadinti orą.

Išeitis – išlaikyk pauzę. Po to atsakyk, kad visada tenori ją mylėti, su ja mylėtis, ją jausti, į ją žiūrėti.

Sėkmės, vyrai!

www.erotinesprekes.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis