George Clooney: „Aš esu gėjų gėjus!“

Vienas geidžiamiausių Holivudo aktorių ir vyrų George Clooney viešai pareiškė, kad yra gėjus. Tiesa, šis prisipažinimas iš jo lūpų nuskambėjo ne romantiškai užsisvajojus apie kitą vyrą, o perskaičius bulvarinio portalo žinutę internete. Nuo gandų apie save pervargusi kino žvaigždė, visų nuostabai, neįsižeidė, o priešingai – tai patvirtino.

Žinoma, populiarus aktorius juokavo, todėl tūkstančiai moterų lengviau atsikvėpė, kai G. Clooney patikino, kad netikėtas prisipažinimas tebuvo pokštas ir nenoras įžeisti gėjų bendruomenės.

„Jei kažkas sako, kad esu gėjus, nepulsiu ant kelių įrodinėti, kad taip nėra. O kas būtų blogo, jei ir būčiau gėjus? Jeigu tik norite – būsiu jums gėjų gėjus, – pasakojo G. Clooney. – O jei išgirdęs tokias kalbas įsižeisčiau, tai jau būtų įžeidimas visai gėjų bendruomenei.“

"Forum Cinemas" nuotr.
Ironijos ir gero humoro jausmo nestokojantis aktorius tikina neturintis laiko nei jaudintis dėl nepagrįstų kalbų, nei į teismus traukti meluojančius žurnalistus. Visas jo laikas ir dėmesys šiuo metu skiriamas tik naujojo jo filmo „Brangenybių medžiotojai“ (angl. „The MOnuments Men“) premjerai.

"Forum Cinemas" nuotr.
Nekantriai kino kritikų laukiamas filmas sukurtas pagal tikrus įvykius. Filme atskleidžiama intriguojanti istorija apie septynis vyrus – meno kuratorius, muziejų direktorius ir meno istorikus, pasiųstus į Vokietiją gelbėti nacių niokojamo meno. Nors į paraku kvepiančią karo zoną pasiųsti vyrukai puikiai pažįsta Mikelandželo kūrinius, nei vienas jų nė nenutuokia, kas yra M-1, tačiau jų ryžtas išsaugoti reikšmingiausius žmonijos kūrinius nugali baimę rizikingoje misijoje patiems netekti galvos.

"Forum Cinemas" nuotr.
Juostoje pagrindinius vaidmenis atlieka „Oskaro“ laureatai Cate Blanchett, Mattas Damonas, Jean Dujardinas, „Oskaro“ nominantas Billas Murray, „Emmy“ laureatas Johnas Goodmanas ir, žinoma, pats George Clooney.

Filmą „Brangenybių medžiotojai“ Lietuvos kino teatruose pamatysime nuo vasario 28 d.

Filmo anonsas:

http://www.youtube.com/watch?v=Y8tz8YeCz1s

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis