Kokybiškos muzikos ketvirtadieniai tęsiasi

Kokybišką muziką galima išgirsti ne tik klasikos koncertuose, bet ir baruose. Sparčiai populiarėjanti Vilniaus naktinėtojų vieta vėl kviečia į išskirtinį muzikos vakarą.

Šį ketvirtadienį Vilniaus sostinėje įsikūrusiame „One Two“ bare jau trečią kartą įvyks gyvo garso pasirodymas, kurio ypatingas svečias – Donatas Senkus. Melomanų ir naktinio gyvenimo mylėtojų žinomas „DonnyDrumz“ pseudonimu prisistatantis atlikėjas.

Perkusijos stiliumi išsiskiriantis „DonnyDrumz“ savo įgūdžius tobulino įvairiausiose geografinėse plotmėse, besidriekiančiose nuo Kanados iki Indijos, taip pat grojo su daugeliu garsių diskžokėjų. Tad ir šį ketvirtadienio vakarą D. Senkus pasirodys ne vienas, o drauge su atlikėju iš „Audioerotique“ komandos, kuris neabejotinai klausytojams pateiks skanių muzikinių tonų bei improvizacijų puokštę.

D. Senkus yra plataus profilio perkusininkas, dalyvavęs televizijos projektuose „Šok su manimi“, „Lietuvos Talentai“, „Lietuvos Balsas“ ir kituose. „One Two“ baras renginių serijoje „#84“ siūlo išskirtinius gyvo garso pasirodymus publikai, trokštančiai turiningai praleisti vakarą kokybiškos gyvos muzikos doze praturtintoje erdvėje, bei pasimėgauti kokybiškais gėrimais.

Vakaro pradžia 21 val.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis