Jaučiu, kad visi gali susikurti savo kepto tinginio variantą ir įdėti tai, ką patys mėgsta. Beje, desertas būtų skanus ir vos su trimis ingredientais: varške, kondensuotu pienu ir sausainiais. Vadinasi, dar galima ir sutaupyti.
Skanus jis tiek šiltas, tiek jau atšąlęs. Sutvirtėjo ir lengvai pjaustėsi praėjus maždaug praėjus 15-ai minučių po to, kai buvo ištrauktas iš orkaitės. Hmmm… žiūrėkite, neparsivalgykite tos skanios masės dar prieš kepimą, nes atsispirti labai sunku.
Reikės:
250 g maskarponės;
250 g varškės;
400 g saldinto kondensuoto pieno;
360 g paprastų sausainių.
* Maskarponę sumaišome su varške ir kondensuotu pienu. Sausainius palaužome ir įmaišome į šlapią mišinį. Viską suverčiame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, šaukštu masę išlyginame ir šiek tiek prislegiame prie dugno.
* Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 50 minučių. Jei per greitai paruduoja, apdengiame folija ir kepame toliau.
Skanaus!