Dalyvauk nuotraukų projekte „Moteris. Mama. Dukra“

Skelbiamas fotografijų projektas „Moteris. Mama. Dukra“. Garsūs Lietuvos fotografai fiksuos skirtingais gyvenimo laikotarpiais vis kitaip atsiskleidžiantį moters grožį bei glaudų ir tvirtą motinos bei dukros ryšį.

Projekto pradžia buvo pažymėta įspūdinga vienos geriausių Lietuvos manekenių Smiltės Bagdžiūnės ir jos mamos nuotrauka. Ją, po ne vieną valandą trukusios fotosesijos, padarė žinomas fotografas Paulius Gasiūnas.

„Dukra motinai yra magiškasis veidrodis, kuriame ji mato, kokia buvo. Motina dukrai irgi toks pat veidrodis, kuriame ji mato, kokia bus. O pastačius vieną veidrodį priešais kitą, jie vienas kitame atsispindi begalybę kartų. Ir tai yra tikroji gelmė“, – sakė vienas projekto iniciatorių, Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ vadovas Artūras Bareikis.

Anot jo, grožio industrijoje „Sugihara“ dirba jau 20 metų, todėl jiems žinoma, ką reiškia laiko tėkmė ir kaip tai kartais slegia grožio centre apsilankančias moteris.

„Savo veiklos jubiliejaus proga norime joms ir visiems kitiems parodyti šį tą nuostabaus – sustabdytą emociją, įamžintą jausmą. Tai, kas juos įkvėps, žavės ir parodys, koks moters grožis atsparus laikui bei kaip jį galima įžvelgti net ir laiko paliestame veide. Galų gale, kaip jis atgimsta naujos kartos veiduose“, – tikino A. Bareikis.

Pagrindiniu nuotraukų projekto „Moteris. Mama. Dukra“ akcentu taps kovo 20 d. Vilniuje duris atversianti paroda. Jos lankytojai galės išvysti menines nuotraukas, kuriose bus užfiksuotos tiek garsios Lietuvos mamos ir dukros, tiek ir nedaugeliui žinomos, bet taip pat žavingos moterys.

Norint tapti fotosesijų modeliu ir parodoje atsidurti šalia Lietuvos žvaigždžių, reikėtų dalyvauti konkurse. Jo nugalėtojas išrinks autoritetinga komisija. Apie tai bus paskelbtos jau kovo 2 dieną.

Daugiau informacijos apie konkursą galima sužinoti apsilankius interneto svetainėje www.sugihara.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis