Garsios moterys demonstravo apatinio trikotažo naujienas. FOTO

Artėjant Valentino dienai susimąstome ne tik apie meilę, dovanas, bet ir itin moteriškus dalykėlius – apatinį trikotažą. Šį sezoną dizaineriai siūlo pasiduoti prancūziškai dvasiai ir pabrėžti moteriškumą romantišku apatiniu trikotažu.

Renginyje „Belle Toujours“ kartu su profesionaliais modeliais podiumu žengė televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė, aktorės Akvilina Ubartaitė ir Vaida Skaisgirė, dainininkės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė.

Šis renginys ‒ jausminga ir intriguojanti įžanga į vasario mėnesį, kurį prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ skelbia Grožio mėnesiu. Čia buvo pristatytos naujausios apatinio trikotažo kolekcijos.

Prancūziška dvasia ir romantika dvelkiančiame vakare garsios ir žavios Lietuvos moterys įsijautė į penkis svarbiausius moters dienos ritualus. Renginio dalyviai galėjo išvysti, kaip dailus apatinis trikotažas gali papildyti ir atskleisti natūralų moters grožį.

A. Ubartaitė ir V. Skaisgirė perteikė ankstyvą moters rytą ką tik prabudus. Šiam pirmajam dienos ritualui „Triumph“ kolekcijos apatiniai drabužiai suteikė jausmingumo ir elegancijos. Vėliau merginos persikėlė į drabužinę, kur, vilkėdamos naujoviško dizaino patogius „Atlantic“ apatinius, rinkosi, ką apsirengti dienai.

Apatinio trikotažo pristatymas
Apatinio trikotažo pristatymas
Organizatorių nuotr.

Dainininkės S. Nainė ir V. Sutkutė atidavė duoklę geriausiam moters draugui – veidrodžiui. Kasdienių moters vonios ritualų metu, dainininkės pristatė stilingą „Women‘secret“ kolekciją.

Vėliau V. Sutkutė ir A. Paškevičiūtė, vilkėdamos elegantiškus ir žaismingus „Etam Lingerie“ apatinius drabužius, atskleidė, kaip įprastas rytinis kavos gėrimo ritualas gali tapti žavingu ir moteriškai paslaptingu.

Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė
Organizatorių nuotr.

Ne visai kasdienis, bet vienas maloniausių moters ritualų yra pasiruošimas vakarėliui. Į seksualių gundytojų ir pašėlusių vakarėlių liūčių vaidmenis įsijautė S. Nainė ir A. Paškevičiūtė. Merginos pristatė specialiai Valentino dienai skirtą „Pati Pati“ apatinių drabužių kolekciją.

Apatinio trikotažo pristatymas
Apatinio trikotažo pristatymas
Organizatorių nuotr.

Renginyje, kurį vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, moteriškumo paslaptys buvo atskleidžiamos ne tik ant podiumo. Savo mintimis apie moteriško grožio standartus ir etalonus, nesuvaidintą tikrąjį moteriškumą dalijosi modelis Renata Mikailionytė, vizažistė Vaida Venckutė, menininkė Dovilė Tomkutė bei aktorė Adrija Čepaitė.

Vytautas Rumšas jaunesnysis ir aktorė Adrija Čepaitė
Vytautas Rumšas jaunesnysis ir aktorė Adrija Čepaitė
Organizatorių nuotr.

Daugiau renginio nuotraukų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis