Silpniausios kiekvieno Zodiako ženklo vietos

Kiekvieną Zodiako ženklą veikia skirtingi argumentai ir kitoks elgesys. Sužinoję, koks jų charakterio mygtukas yra jautriausias, galėsime retkarčiais juo pasinaudoti, nesvarbu, ar bendrautume su viršininku, ar su vyru. Pasinaudokite portalo astrologų patarimais, tik nedarykite to per dažnai, tik ypatingais atvejais.

AVINAS

Avinui patinka siekti to, kas nepasiekiama. Kuo ilgiau branginsitės, tuo brangesnė jam tapsite. Nors Avino aistra kunkuliuote kunkuliuoja, pasistenkite iš pradžių jam atsispirti, jei norite, kad jūsų santykiai tęstųsi ilgiau nei vieną naktį. Iššūkius šio ženklo atstovai mėgsta ir darbe. Frazė: „Tai neįmanoma" jų neužmuša, o priešingai - paskatina veikti ir įrodyti, kad jiems įmanoma viskas.

JAUTIS

Jautis - pareigos žmogus. Todėl reikėtų apeliuoti į jo atsakingumą, sąžiningumą bei amžinąsias vertybes. „Taip reikia", „tai daro visi", „tai yra tavo pareiga", „tokia tradicija", „be šito tikrai neišsiversime" - visos šios ir panašios frazės paskatina jį imtis net pačių nemaloniausių darbų. Asmeniniuose santykiuose nepamirškite pabrėžti, kad už jo jaučiatės kaip už mūro sienos (dažniausia tai yra tiesa) ir kad be jo niekaip neišgyventumėte. Pasijutęs reikalingas jis dėl jūsų nuvers kalnus.

DVYNIAI

Su šiuo ženklu reikalai labai keblūs, nes jis pasižymi ypatingu nepastovumu. Tie triukai, kurie puikiai veikė vakar, šiandien gali būti visai neveiksmingi, todėl stenkitės niekada neiti pramintais takais. Pajutęs, kad situacija kartojasi, jis pasielgs priešingai nei tikitės. Būtent netikėtumas gali tapti jūsų koziriu. Nustebinkite jį kokiu nors poelgiu, skambučiu, kvietimu, ir, kol jis neatsitokėjo, išsakykite savo pageidavimą.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- R. Adomaitis: tik netekęs žmonos supratau, koks buvau prastas vyras
- 10 karalių meilužių - nuo vaikus gimdžiusių mylimųjų iki įžūlių vagilių ir intrigančių
- G. Dauguvietytė: mane piktina, kad šiais laikais moterys prarado orumą ir labai daug sau leidžia!

VĖŽYS

Vėžiais nebūtina manipuliuoti, nes ilgai ir kantriai prašomi, jie sutinka išpildyti kitų norus ir be jokių psichologinių triukų. Tiesa, prašyti tenka išties ilgai ir nuobodžiai... Jei neturite tam laiko, pabandykite sukelti Vėžio gailestį - pasiskųskite savo sunkia padėtimi, padejuokite ir jo širdis suminkštės.

LIŪTAS

Visi žino, kad šis žvėrių karalius labiausia dievina pagyras ir aplodismentus. Girkite jį garsiai, viešai ir dažnai. Tačiau - nemeluokite! Liūtai labai greitai pajunta falšą, tad geriau paieškokite tų jo savybių, kurios išties nusipelno komplimentų. O tuomet lyg tarp kitko pridurkite, kad jums praverstų jo pagalba. Neabejokite jo gebėjimais ją suteikti - Liūtai nepakenčia tų, kurie jais abejoja.

MERGELĖ

Manipuliuoti Mergelėmis sunku - jos mėgsta priiminėti sprendimus pačios, o tų sprendimų priėmimo logika dažniausiai aiški tik joms. Todėl norint įtikinti Mergelę padėti, teks ieškoti įvairių argumentų ir būti pasirengus tam, kad kiekvieną argumentą ji smulkmeniškai išsinagrinės ir suras krūvą kontrargumentų. Geriausia pradėti kažką daryti pačiam, parodant, kaip tai svarbu ir jums, ir aplinkiniams. Mergelė tokiu atveju net neprašoma puola padėti - ji mėgsta veiklius ir savarankiškus žmones.

SVARSTYKLĖS

Jūsų ginklas - greitis. Neleiskite Svarstyklėms pernelyg ilgai galvoti, apsvarstyti visų „už" ir „prieš". Kuo ilgiau Svarstyklės galvos, tuo mažesnė tikimybė, kad apsispręs jūsų naudai. Todėl užpulkite jas netikėtai, žerkite idėją po idėjos, nurodykite kuo trumpesnius terminus. Tuo metu, kol jos apgalvoja sudėtingas strategijas, jūs naudokite trumpalaikes taktikas ir pakiškite vieną kitą darbelį. Neretai užsisvajojusios Svarstyklės nė pačios nepajunta, kaip tuos darbelius padaro.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai patys labai mėgsta ir puikiai moka manipuliuoti žmonėmis, pasižymi išskirtine intuicija ir įžvalgumu, tad apmulkinti juos gali būti nelengva. Gali taip nutikti, kad pats pasijusite atsidūręs tuose tinkluose, kuriuos numezgėte jam. Skorpionai šiek tiek panašūs į Dvynius - jiems taip pat labiausiai galvą apsuka netikėtumai ir siurprizai. Nustebinkite jį - aistra, sąmoju, drąsa, bet geriau tegul tai būna tikra, o ne suvaidinta.

ŠAULYS

Šauliai dievina nuotykius, tad mieliausiai tenkina tuos prašymus, kurie jiems tampa iššūkiu. Šiaip manipuliuoti jais lengva - Šauliai nuoširdūs ir patiklūs kaip vaikai. Tačiau, ar verta tai daryti? Šio ženklo atstovai yra labai geranoriški ir visada pasirengę padėti, tad geriausia tiesiog jų paprašyti tiesiai šviesiai. Jei pabrėšite, kad prašote ko nors ne dėl savo asmeninės naudos, o dėl bendro kilnaus reikalo, jie bus pasiruošę kalnus nuversti.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai labai užsispyrę, todėl kartais jais ne tik neįmanoma manipuliuoti, bet nepadeda ir kalbėjimas tiesiai, šviesiai ir argumentuotai. Teikiant prašymus, svarbu pataikyti tinkamą laiką ir aplinką, nesiginčyti, o jei jau pradėjote tai daryti, liaukitės ir pokalbį atidėkite vėlesniam laikui. Ožiaragiai gana pareigingi ir atsakingi žmonės, todėl galite apeliuoti į šias jų savybes. Ir, žinoma - vienas stipriausių kozirių jiems yra materialinė nauda. Tad nepamirškite pabrėžti, kad jo pastangos tikrai atsipirks.

VANDENIS

Vandeniai labai vertina laisvę ir nepriklausomybę, todėl vos tik užuodę, kad kažkas bando juos valdyti ir pagauti į savo tinklus, kaipmat dingsta iš akiračio. Pajutęs klastą Vandenis nesipiktins, nemoralizuos, tiesiog dings kartą ir visiems laikams. Tad formuluodami prašymą nedarykite spaudimo, nereikalaukite, nerodykite nusivylimo - geriausia, jei sugebėsite tai pateikti taip, kad Vandeniui ims atrodyti, jog jis pats tai sugalvojo.

ŽUVYS

Tai vienas iš tų retų ženklų, kuriuos atviri ir tiesūs prašymai gąsdina. Panašu, kad joms netgi patinka, kai kažkas jomis manipuliuoja, nes Žuvys mėgsta paslaptis. Kuo sudėtingiau formuluosite savo norus, leisdamos Žuvims juos įspėti, tuo didesnė tikimybė, kad jos tai padarys. Būkite mįslingi, pakuždėkite joms savo norą į ausį, pasakykite, kad niekam kitam šių slaptų minčių nedrįsote patikėti - Žuvys mėgsta pasijusti sąmokslo dalyvėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis