Šokėjas be kojos ir balerina be rankos pavergė pasaulį

Skiriama tiems, kas galvoja, kad laimė ir sėkmė juos aplenkė.

Ji buvo jauna, graži, dideles viltis teikianti profesionali baleto šokėja. 19 metų pateko į automobilio avariją, po kurios jai buvo amputuota ranka.

Nuo jos nusigrežė visi, išskyrus tėvus. Gražuolis mylimasis paliko ją tą pačią akimirką, kai tik sužinojo apie operaciją. Ji nutarė pasitraukti iš gyvenimo...
Merginą spėjo išgelbėti tėvai, netikėtai grįžę namo.

Jis (Tao) nei sportavo, nei šoko. Jaunuolis buvo darbininku, kol nelaimingo atsitikimo metu staklės įtraukė jo koją. Ją teko amputuoti. Ir tik po to jaunuolis pradėjo sportuoti ir išbandė ne vieną sporto šaką. Tada ir sutiko baleriną, vardu Li.

Ma Li iškart atkreipė dėmesį į Tao, į jo puikią fizinę formą. Priėjusi paklausė, ar jis mėgsta šokti. Vaikinas atsakė nemokąs. Tada ji vėl paklausė, ar mėgsta, ir jis atsakė teigiamai, nors nesuprato, kaip jis galėtų tai daryti neturėdamas kojos.
Tačiau Ma Li pasirodymas, kurį išvydo, jį įkvėpė. Taip ir susikūrė jų duetas. 2005-aisiais jaunoji kiniečių pora pradėjo kartu treniruotis ir repetuoti. Į sceną jie išėjo tik 2007 metais.

Dvejus metus jie kūrė penkių minučių trukmės pasirodymą, dirbdami nuo 8 val. ryto iki 23 vakaro. Ir tai, ką jie sukūrė – be galo gražu. Šokis yra labai plastiškas, nežiūrint to, kad trūksta rankos ir kojos. Ir ramentas neatrodo lyg būtų šokyje netinkantis daiktas – jis puikiai pritinka šiame pasirodyme.

Šalies šokių varžybose, kur dalyvavo 7 tūkst. pretendentų, Li ir Tao užėmė antrą vietą, be to, gavo žiūrovų simpatijų prizą. Kai jie žengė iš scenos, salė jiems plojo atsistojusi.

Neįprastos poros pasirodymą galite pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis