Kodėl J.Lawrence metams išjungs mobilųjį telefoną?

Šiuo metu viena geidžiamiausių Holivudo aktorių Jennifer Lawrence, pareiškė, kad artimiausiuose jos planuose kiek netikėtas tikslas – metams išjungti savo mobilųjį telefoną ir nuo visų pasislėpti.

J. Lawrence vos debiutavusi didžiajame kine (labiausiai ją išgarsino vaidmuo filme „Bado žaidynės“), akimirksniu tapo viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių. Gerbėjai ją dievina, o režisieriai medžioja, nes kone visi filmai, kuriuose ji pasirodo, tampa pasauliniais hitais.

Aktorė džiaugiasi taip greitai aplankiusia sėkme, tačiau atvirauja supratusi, kad jau metas šiek tiek laiko skirti ir sau.

„Viskas gerai, pati pasirinkau tokį kelią, bet pažadu sau, kad kai viskas šiek tiek aprims – metams išjungsiu savo mobilųjį telefoną, – žurnalistams prisipažino J. Lawrence.

Tiesa, kada gi jau pagaliau jos gyvenime įsivyraus tos ramesnės dienos nežino ir pati „Oskaro“ laureatė. Jau netrukus jos laukia naujo fantastinio nuotykių filmo „Iksmenai: Praėjusios ateities dienos“ pasaulinių premjerų turas.

Su šiuo filmu į didžiuosius kino teatrų ekranus grįš jau pasiilgti superherojai, kurie ir vėl skelbs kovą tarp blogio ir gėrio. „Iksmenai: praėjusios ateities dienos“ – bus jau septintoji „Iksmenų“ serijos dalis ir trečioji, kurią režisavo veiksmų filmų asas Bryanas Singeris.

Naujausioje „Iksmenų“ dalyje visiems jau puikiai pažįstami herojai už savo rūšies išlikimą šį kartą kausis dviejuose laikotarpiuose – dabartyje ir praeityje. Šiame filme jie susitiks su pačiais savimi... prieš daugybę metų. Tai bus lemtingas mūšis už ateitį.

„Iksmenai: praėjusios ateities dienos“ Lietuvos ir pasaulio kino teatruose pasirodys nuo gegužės 23 d.

Filmo anonsas:

http://youtu.be/BCMOxznXodA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis