Atostogos Gran Kanarijoje dovanojo didelę meilę ir vestuvių planuotojos verslą

Olesios istorija patvirtina: nežinosi, kur likimas tau paruošė didžiausią staigmeną.

Vos baigusi teisės mokslus, Olesia Lavrenova išvyko į Londoną, kur jau gyveno merginos tėvai. Lietuvoje buvo prasidėjęs ekonomikos nuosmukis, tad artimieji drąsino merginą keisti gyvenimą. Tuo metu Olesia jau studijavo verslo vadybą Vilniuje, tad jau gyvendama Londone mokslus baigė nuotoliniu būdu, grįždama į Lietuvą laikyti egzaminų.

Kadangi mokykloje mokėsi vokiečių kalbos, angliškai mergina mokėjo ne kažin ką, tačiau tai nesutrukdė netrukus po atvykimo rasti darbą drabužių parduotuvėje.

"Nebuvo lengva, ypač kai reikėdavo kažką paaiškinti, o aš nemokėjau. Bet praktika - geriausia mokykla. Čia žmonės greitai tobulėja, mokosi - aišku, jeigu nori", - netrukus Olesios darbštumas ir noras tobulėti buvo įvertinti - mergina buvo pakelta pareigose. Sėkmingai žengdama karjeros laiptais po kiek laiko ji jau dirbo prestižinį darbą "Giorgio Armani" parduotuvėje.

"Taip gyvenau Londone daugiau nei 4 metus. Slinko niūrios ir lietingos dienos, gyvenimas tekėjo įprasta vaga, antrosios pusės vis nebuvo. Vieną dieną su drauge nusprendėme išvykti atostogų į Ibizą, susimokėjome pirmą įnašą ir ėmėme skaičiuoti dienas. Tačiau staiga vieną dieną draugė pranešė negalinti vykti. Ką gi, kadangi atostogos jau buvo suplanuotos, aš trauktis neketinau", - nutarė Olesia.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Mišrių santuokų daugėja, tačiau ar jos ilgalaikės? Kokia rizika ir privalumai
- Mylimo vyro tragediją išgyvenanti Agnė: gyviems kapų nėra
- Astrologė Rima: Venera Vandenyje - laukia perversmas jausmų pasaulyje

Merginos spėjimu, jau tuo metu likimas ėmė sukti jos gyvenimą palankia kryptimi. Olesia dūrė pirštu į pirmą pasitaikiusį kelionių siūlymą, pasikvietė drauge tėvus ir išvyko į Gran Kanariją.

"Vakarieniavome viesbučio restorane, kai jį išgirdau pirmą kartą. Pianinu grojęs Antonio mane pakerėjo iš pirmo žvilgsnio. Jis mane taip pat iškart pastebėjo, ir tarp mūsų atsirado toks stiprus ryšys, kad net sunku apsakyti. Jaučiausi labai ypatingai - toks jausmas, kad kažkas iš viršaus mus suvedė!" - net dabar, praėjus tiek laiko, Olesia negali be jaudulio kalbėti apie lemtingąjį susitikimą.

Mergina pirmoji priėjo prie Antonio, užkalbino, jie apsikeitė telefonų numeriais. O jau kitą dieną įsimylėjęs ispanas pakvietė lietuvaitę į romantišką pasimatymą ant jūros kranto. Dar kitą dieną Olesiai ir jos tėvams aprodė visą salą. Trečią, paskutinę Olesios atostogų dieną, jie visi kartu plaukiojo laivu. O vakare laukė skrydis į lietingąjį Londoną.

"Be galo isimylėjau, buvau laiminga ir tuo pačiu maniau, jog taip viskas ir baigsis, kad čia - tik trumpas atostogų romanas... Oro uoste ašaros upeliu riedėjo, o Antonio pasakė: "Nesakau "sudie", sakau "iki pasimatymo"!

3 pažinties dienos sujaukė visą Olesios gyvenimą. Mergina jautėsi labai įsimylėjusi, matė, kad ir Antonio jai neabejingas, tačiau abejojo, ar būtų protinga mesti viską, ką pasiekė Londone, be to, ir Antonio pažinojo vos 3 dienas! Tačiau - ar tik ne likimo pirštas! - praėjus 2 dienos po atostogų, aplinkybės taip susidėliojo, kad Olesiai teko išeiti iš darbo. Parašė apie tai Antonio, ir netrukus atskriejo atsakymas: atvažiuok pas mane!

Ir štai Olesia jau pusantrų metų gyvena amžinos vasaros saloje Gran Kanarijoje, apsupta didžiausios meilės. Mergina iki šiol nepavargsta dėkoti likimui už tokią dovaną ir nuostabų žmogų.

Tiesą pasakius, likimui dėkingi abu. Mat, kaip vėliau paaiškėjo, Antonio Olesios viešbutyje atsidūrė visiškai atsitiktinai, kai jo paprašė pakeisti susirgusį draugą.

"Manau, atsidūrėme tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Buvo ir kitų mums palankių ženklų - kitą dieną po pažinties anksti ryte pas mus atskrido du balti balandžiai", - šypsosi Olesia.

Iš pradžių Olesiai buvo kiek keista patekusi į kitą pasaulį, kitokią kultūrą. Žmonės čia paprasti, draugiški, svetingi, mielai bendrauja net ir su nepažįstamais, yra ugningesnio temperamento. "Tačiau netrukus pripratau, o ir kalbą išmokau. Iš pradžių net su Antonio bendravom angliškai, ir jis ne viską suprasdavo, tekdavo versti žodžius. Užtat dabar suprantame vienas kitą jau ir be žodžių, net mąstome vienodai, dažnai padarome ar pasakome tą patį', - kasdienybe dalijasi 27 m. Olesia.

Antonio groja saksofonu, pianinu, gitara, žaidžia futbolą. Savo ruožtu Olesia taip pat nenorėjo sėdėti be veiklos, tad ėmė organizuoti vestuves, žmonės prašo ir ekskursijas surengti. Puikūs rezultatai, geri atsiliepimai ir klientų rekomendacijos kitiems liudija Olesiai, kad ji moka išgirsti ir išpildyti klientų norus.

Asmeninio archyvo nuotr.

"Myliu savo darbą ir man nieko nėra neįmanoma. Galiu surengti tokią šventę, kokios tik pora pageidaus. Kokių dažniausiai nori vestuvių? Bemaž visos nuotakos nori tuoktis ant jūros kranto, kur - saulė ir žydra jūra. Bet aš pasiūlau ir kitokių variantų ceremonijai, pvz.: aukštai kalnuose su nuostabiais vaizdais, jachtoje vandenyne, kopose... Vietų tikrai nepritrūks.

Vestuvių temą aptariame su nuotaka, stengiuosi įtikti visiems normas, nes tai - jos laimigiausia diena. Vienos merginos nori kuklių ramių vestuvių, kitos pageidauja puošnių ir didelių su pulku ispanų muzikantų. Kaskart trokštu sukurti kažką išskirtinio.

Vestuvėms geriausiai pradėti ruoštis prieš 5-6 mėn, nes reikia sutvarkyti visus leidimus, rezervuoti viešbučius bei sutvarkyti kitas smulkmenas, kurios būtinos gražiai šventei. Tačiau jei labai reikia, surengsiu ir per mėnesį!" - patikino entuziazmu trykštanti Olesia.

Paklausta, ar rengiant kitų vestuves lieka laiko pagalvoti apie saviškes, Olesia atsakė: "Manau kiekvienai moteriai tai svarbi diena, svajoja, fantazuoja kokia ji bus, tad, aišku, ir aš pasineriu į savo vestuvių fantazijas. Tačiau čia pirmą žingsnį turi žengti vyras, tad nieko negaliu prognozuoti. Kol kas su malonumu rengsiu vestuvems kitiems isimylėjėliams!"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis