Mistiška Mėnulio dieta padės sveikai atsikratyti iki 3 kg

Per amžius buvo kuriamos legendos ir pasakojamos istorijos apie Mėnulio poveikį gyviems organizmams. Pagal Mėnulio kalendorių sukurta ir Mėnulio dieta.

Kai kurie teigia, kad pilnatis gali iššaukti agresyvų elgesį ir sukelti įvairių pavojų. Faktas, kad vandenyno lygis slūgsta ir kyla priklausomai nuo Mėnulio gravitacinės jėgos. Teigiama, kad moters mėnesinių ciklą irgi veikia šis Žemės palydovas.

Mėnulio dietos šalininkai tiki, kad Mėnulio magiška prigimtis gali būti susijusi ir su mūsų kūno svorio pokyčiais, rašoma portale apie sveikatą LiveStrong.com.

Jaunatis

Atėjus jaunačiai visą dieną nevalgoma, geriamas tik tyras vanduo ir vaisių sultys, kurios padeda numalšinti žvėrišką alkį. Geriausia gerti žolelių ir žaliąją arbatas. Per dieną organizmas nelieka be kalorijų, nes jų yra sultyse, todėl tai nėra badavimas, o veikiau organizmo valymas.

Priešpilnis

Tikima, kad pasirodžius priešpilniui dažniau persivalgoma. Šios Mėnulio fazės metu griežtai draudžiama valgyti po 18-tos valandos vakaro. Nors pasninkavimas ir nėra būtinas, patariama valgyti mažiau. Tarp 15-tos ir 17-tos valandos reikėtų gerti daugiau skysčių.

Delčia

Po pilnaties prasideda delčios periodas. Šiuo laiku iš organizmo šalinasi papildomi skysčiai, vyksta organizmo detoksikacija. Patariama per dieną išgerti 8 stiklines vandens, valgyti trintą maistą arba gerti tirštas sultis.

Pilnatis

Geriausias metas pradėti Mėnulio dietą 2 – 3 dienos prieš pilnatį. Laikantis Mėnulio dietos ribojami maisto kiekiai, negalima valgyti po 18-tos valandos vakaro. Atėjus pilnačiai pasninkaujama. Tuo metu geriama daug vandens ir valgomi vaisiai. Gerti alkoholį ir pieną draudžiama bet kurią dietos dieną.

Rezultatai

Mokslininkai tvirtina, kad Mėnulis turi poveikį kūno svorio ir apetito svyravymams. Mėnulio dietoje nėra jokių ypatingų reikalavimų, tik rekomenduojamas periodiškas pasninkavimas. Jo pagalba detoksikuojamas organizmas ir gerinama imuninė sistema. Jei tinkamai apribojami maisto kiekiai, galima netekti iki 3 kilogramų. Pasninkas tinka ne kiekvieno organizmui, todėl prieš laikantis šios dietos vertėtų pasitarti su gydytoju.

www.manodieta.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis