Astrologė Rita: ši pilnatis parengė mums užduotį

Pilnatis Mergelės ženkle įvyko kovo 16 d. Pilnatis - tai mėnulio ciklo kulminacija.

Pasiekęs pilnatį Mėnulis būna labiausiai apšviestas Saulės, todėl turime galimybę pamatyti visas mūsų padarytas klaidas šiame cikle ir imtis teisingų sprendimų, kurie padėtų spręsti arba bent ištrauktų į paviršių užspaustas, giliai užkištas mūsų baimes. Emocijos dabar - kaip neramus bangavimas vandenyne, tik ir lauk, iš kurios pusės užlies banga virš 3 metrų.

Emocinės reakcijos dabar stiprios, svarbu laiku sustoti ir nenukreipti savo vidinio irzlumo, to dygliuoto ežiuko, tūnančio viduje, spyglių į artimus ir brangius žmonės. Nepamirškime, jog puolant ir kritikuojant kitus, dažnai norima paslėpti savąsias silpnybes.

Liko kelios dienos iki pavasario lygiadienio, tad ši pilnatis padės pamatyti, kur ir kokia sritis reikalauja generalinės tvarkos. Taip taip - paprasčiausiai imkite ir padarykite tvarką spintose, stalčiuose, jausmuose, mintyse, santykiuose, ir kitose srityse, kuriose šiuo metu jaučiate balaganą. Tvarka turi būti visur – fizinėje-dvasinėje plotmėje (sveikata), kasdieniuose darbuose (tarnystė). Viskas, kas buvo paslėpta, dabar lenda į paviršių - suprasime ligų priežastis, kas suteikia mums skausmą ar sukelia gėdos jausmą. Puikus laikas atsisakyti įprastų elgesio šablonų.

Mėnulis Mergelėje padeda pažvelgti, kaip mes mokame rūpintis savimi, suteikia galimybę atidžiau ir tinkamiau pasirūpinti sveikata, pagaliau galime rimčiau pradėti sveikai maitintis, ryškiau pamatyti kokie seni įpročiai kenkia, ir keistis. Pradėkite pagaliau ir sportuoti, vien mitybos juk neužteks. Juk ne be reikalo sakoma – „sveikame kūne sveika siela“.

Rekomendacijos Mergelės pilnačiai:

* Išanalizuokite, kuri gyvenimo sritis šiuo metu labiausiai sutrikdyta, ir atkurkite ten tvarką. Na, jei tai per sunku, išvalykite nors vieną stalčių nuo nereikalingų daiktų.

* Atsirinkite, kur esate pasiekę tam tikrų aukštumų, ir kas jums trukdo judėti į priekį. Taps aišku, kur nukreipti energiją.

* Išmokite nebekontroliuoti visko, kas „juda“ aplink jus, suteikite galimybę pasireikšti darbuose ir kitiems. Juk turi kada nors ir kiti išmokti savarankiškumo.

* Pamatykite ir įsiliekite į realybę, o ne gyvenkite tik savo susikurtose iliuzijose.

* Atsisakykite smulkmeniško kritiškumo, nebekankinkite nei savęs, nei artimųjų pastabomis ir pamatysite kaip taps lengviau kvėpuoti ir leis pasijausti laimingesniems.

www.astrostudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis