Pažintis su moteriškos prigimties pasauliu

Kas vyksta, kai susitinka dvi neeilinės moteris?

Kartą susitikusios ir pasidalinusios savo sugebėjimais, dvi menininkės, dvi kūrėjos – Andrė Pabarčiūtė ir Alicija Eiliakas savo kuriamą muziką nusprendė dovanoti kitiems. Besivadovaujančios kitokia gyvenimo filosofija ir vertybėmis, susitikimus su savo gerbėjais jos rengia itin moteriškose, tauriose ir stiprios, teigiamos energijos kupinose erdvėse. Artimiausiu metu, ankstyvo pavasario susitikimą, pavadinimu "Moterų erdvės", jos skirs kauniečiams.

Andrės ir Alicijos kuriama muzika išreiškia moteriškąjį pradą ir užpildo klausytojus subtilia, atpalaiduojančia moteriška energija, dėl to ši muzika turi ir edukacinį efektą, supažindinantį tiek vyrus, tiek moteris su moteriškos prigimties pasauliu. Jų vedamo vakaro erdvė visuomet būna pilna pozityvios energijos, tikrojo moteriškumo, taikos, meilės, skaidrumo, vidinio grožio ir taurumo.

A.Pabarčiūtės ir A.Eiliakas meditacinio koncerto metu bus galima išgirsti gongų, tibetietiškų bei krištolo dubenų subtiliuosius garsus, fleitų, šamaniško būgno skambėjimą bei daug kitų mistinio garso instrumentų, kurie papildys įstabius atlikėjos A.Pabarčiūtės vokalinius sugebėjimus. Andrės balsas malonus, švelnus ir melodingas, be to, absoliučiai išskirtinis, sukeliantis nuostabos jausmą ne tik muzikos mėgėjams, bet ir muzikos profesionalams. Dainuodama ji naudoja naujausias, modernias, virtuoziškas dainavimo technikas, kurios atskleidžia ypatingas balso galimybes, transformuoja balsą į gamtos garsus, pavyzdžiui, paukščių, vėjo, jūros ošimo, miško; taip pat į muzikos instrumentų garsus: perkusiją, trimitą, dūdelę ir kt. 

Tai išskirtinė programa, kas kartą atnešanti daugybę teigiamų emocijų tiek vyrams, tiek moterims.

Daugiau informacijos: www.menasbuti.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis