Kokios rankinės madingos šį pavasarį (FOTO)

Pavasariop grįžta natūralumo tendencija, madingi tampa žemiški tonai ir pastelinės spalvos. Garsūs dizaineriai siūlo kasdienai rinktis talpią minkštos odos rankinę, mėgstančioms klasikinį stilių – nedidelį lagaminėlį, o vakarui – elegantišką delninę su metalo detalėmis.

Kiekvienais metais aksesuarų tendencijose išryškėja viena kita „privaloma turtėti“ vadinama detalė, šį pavasarį – balta rankinė. Balta spalva asocijuojasi su atostogomis, kurortais, prabanga, tad nenuostabu, kad šiltąjį sezoną madingos bus būtent tokios rankinės.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 1049 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Itališka kokybe ir stiliumi garsėjantis aksesuarų salonas „Coccinelle“ siūlo prie solidžios baltos rankinės derinti ir kitus vasariškus elementus: nuotaikingas skareles, skrybėlaites, metalu žvilgančius papuošalus.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 1149 Lt; Skarelė "Coccinelle", 149 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Salonas
Salonas "Coccinelle"
DELFI / Kiril Čachovskij

Be baltos spalvos verta atkreipti dėmesį į rusvus tonus, nuo pastelinių kreminių iki kakavos, karamelės. Rudų atspalvių rankines lengvai priderinsite prie pavasariško garderobo, jos atrodys neįpareigojančiai. Ieškokite talpesnės subtilaus dizaino rankinės, tokia tiks ir laisvalaikio, ir dalykinei aprangai. Nepamirškite, madingos ne tik rusvų atspalvių rankinės, bet ir aksesuarai: piniginės, dirželiai, apyrankės.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 929 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 1179 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Trijų dalių delninė
Trijų dalių delninė "Coccinelle", 549 Lt

Salonas
Salonas "Coccinelle"
DELFI / Kiril Čachovskij

Metalu dekoruotos rankinės – dar viena pavasario tendencija. Rankinės bei delninės puošiamos grandinėlių rankenomis, metalinėmis kniedėmis, užsegimais. Pasidairykite masyvių grandinėlės imitacijos apyrankių, kaklo papuošalų. „Coccinelle“ dizaineriai galvoja apie moters įvaizdį nuo-iki, tad čia galite įsigyti ir kokybiškų rankinių, ir puikiai įvaizdį papildysiančių aksesuarų.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 1179 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Piniginė
Piniginė "Coccinelle", 379 Lt; Diržas "Coccinelle", 279 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Apyrankė
Apyrankė "Coccinelle", 299 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Delninė
Delninė "Coccinelle", 949 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Prasidėjus naujam sezonui atnaujinkite savo stilių itališka dvasia alsuojančiais ir laikui nepavaldžiais aksesuarais kartu su salonu „Coccinelle“.

Užsakymo nr.: PT_64315598

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis