Kuo M. Obamos pamėgta dizainerė siūlo puoštis apvalesnių formų moterims

Isabel Toledo – viena dizainerių, kurių kurtus drabužius renkasi pirmoji JAV dama Michelle Obama. 2009 m. Isabel papuošė M. Obamą inauguracijos iškilmėse. Šį kartą dizainerė bendradarbiaudama su prekių ženklu „Lane Bryant“ pristatė 2015 m. pavasario ir vasaros kolekciją, skirtą išraiškingų figūrų moterims. I. Toledo modeliai paneigė iki šiol žinomas klasikines mados taisykles, kurių siūloma paisyti apvalesnėms damoms.

Stilistai dalija patarimus, kokių siluetų, audinių ar spalvų turėtume vengti, kad figūra atrodytų lieknesnė ir proporcingesnė.

Savaitės populiariausi straipsniai:
- Vėlyva motinystė: kaip nėštumas veikia moters sveikatą
- D. Kazlauskas: vos ją išvydęs, žinojau, kad vesiu
- Sparčiai populiarėjanti nuoga joga - ne tik sportas (VIDEO)

Tačiau dizainerė I. Toledo kurdama šiltojo sezono kolekciją nusprendė įrodyti, kad išraiškingų figūrų moterys gali drąsiai vilkėti beveik viską. Greičiausiai ne kartą teko girdėti, jog balta spalva prideda kilogramų, tad ji rekomenduojama lieknoms moterims. Vis dėlto savo kolekcijoje iš Kubos kilusi dizainerė ne vieną manekenę papuošė baltomis suknelėmis ar ansambliais.

"Isabel Toledo"
Vida Press

Taip pat dizainerė siūlo nebijoti ryškių spalvų ir akį traukiančių raštų, juk pavasarį visos norime atrodyti nuotaikingiau, nesvarbu, kokių figūrų esame. Isabel rekomenduoja puoštis draperijomis krintančiomis suknelėmis, laisvomis tunikomis bei margintais lietpalčiais, kurie šylant orams tampa vienu aktualesnių pirkinių.

"Isabel Toledo"
Vida Press

"Isabel Toledo"
Vida Press

Šį sezoną itin madingi žvilgantys ar metalizuoti paviršiai. Nors sakoma, kad tokie išryškina linkius, I. Toledo iš žvilgių audinių kurti drabužiai sukirpti taip, kad išryškintų tik pranašumus, o figūros pilnumą subtiliai užmaskuotų.

"Isabel Toledo"
Vida Press

Garsių mados namų kolekcijose demonstruotos suknelės atvirais pečiais, puikiai tinkančios šiltoms vasaros dienoms. Tokių netrūko ir M. Obamos pamėgtos dizainerės pristatyme. Taigi, kaip sako I. Toledo, jei turite išraiškingą figūrą, nebūtina rengtis nuobodžiai, drąsiai gaudykite naujausias mados tendencijas.

"Isabel Toledo"
Vida Press

Daugiau kolekcijos nuotraukų – fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis