Neįprasti didžių istorinių asmenybių seksualiniai polinkiai

Petras III, Maksimas Gorkis, Napoleonas, Viktoras Hugo... Visi jie - tik žmonės, su savitais seksualiniais poreikiais.

DIDIEJI VADAI

* Jekaterinos II vyras Petras III garsėjo gana neįprasta keistenybe, dėl kurios kai kurie istorikai jo seksualinę orientaciją priskiria prie netradicinių. Paaiškėjo, kad Petras III negalėjo patirti erekcijos tol, kol jo žmona neapsivilkdavo vyriškos karinės formos. Be to, ne bet kokios, o būtent priešų, t.y. to laiko vokiečių kareivio formos.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Astrologė Palmira - apie amuletus, kurie suteiks šeiminės laimės
- Įvertinkite: lietuvaitės mados renginyje spindėjo prabanga
- Šakočio pyragas, kokį ne gėda ir ant Velykų stalo padėti

Jekatreina II-ioji
Vida Press
* Kitą visiems žinomą „vadą“ Napoleoną traukė neįprasti kvapai, tiksliau tariant – specifinis moters kūno aromatas. Likus keletui savaičių iki grįžimo namo po eilinių karinių kampanijų, jis siųsdavo savo mylimai Žozefinai laiškus, prašydamas nesiprausti - kad galėtų mėgautis jos kūno kvapu.
Napoleonas Bonapartas
Vida Press

DIDIEJI KŪRĖJAI

* Visiems žinomas rašytojas proletaras Maksimas Gorkis buvo ištikimas aukštoms idėjoms ne tik kalbant apie tėvynę, bet ir sekso srityje. Žinoma, jis neatsisakydavo sekso, tačiau jaunystėje, kai jo bendraamžiai drąsiai atverdavo nuostabų seksualinio pasitenkinimo pasaulį, Maksimas elgėsi šiek tiek kitaip. Jis taip pat užsukdavo į „viešnamius“, tačiau aktyviai nedalyvaudavo, o tiesiog stebėdavo viską, atsirėmęs į sieną ir ... dainuodamas liaudies dainas. Jis manė, kad tokiu būdu galės padėti išpirkti visų, kurie jam stebint dalyvaudavo orgijose, nuodėmes. M. Gorkis galvojo, kad gali atitraukti juos nuo nešvarių darbelių ir nukreipti teisingo apsivalymo bei meilės keliu (tačiau ne meilės seksui, o meilės Tėvynei).

Maksimas Gorkis
Vida Press
* Kitas didis rusų rašytojas Fiodoras Michailovičius Dostojevskis pagarsėjo kaip gana agresyvaus sekso šalininkas. Turgenevas jį net gi lygino su pačiu markizu de Sadu. Tokius rašytojo polinkius patvirtino ir jo antroji žmona Ana Snitkina. Pasak jos, sutuoktinis prašydavo ją detaliai nupasakoti savo pojūčius, kuriuos patirdavo su juo besimylėdama. Ji taip pat pasakojo, kad Fiodoras Michailovičius beprotiškai susijaudindavo dėl to, kad žmona ji laikė seksualiai patraukliu vyriškiu.

F. M. Dostojevskis
Vida Press
DIDIEJI LITERATAI

* Tikrame gyvenime romantikos genijus, savo kūriniuose šlovinantis gražiuosius jausmus ir begalinį žavėjimąsi jais, lordas Džordžas Gordonas Baironas buvo ne toks jau didelis romantikas. Lytinių poeto santykių buvo, švelniai tariant, begalė ir jie buvo gana netvarkingi. Vienas jo mėgiamas seksualinis atsipalaidavimas - aprengti meilužę vyriškais drabužiais ir po to su ja mylėtis.

Dž. Baironas
Vida Press
* Nuo lordo Bairоno nenumaldomu seksualiniu apetitu neatsiliko ir kitas žymus plunksnos genijus Viktoras Hugo, visame pasaulyje išgarsėjęs savo kūriniu „Paryžiaus katedra“. Tačiau Hugo iš proto ėjo ne dėl perrenginėjimų, o dėl intrigų ir įvairiausių paslapčių. Tam, kad patenkintų savo troškimus, jis tyčia vedžiodavo begalę meilužių per skirtingus slaptus įėjimus ir mylėdavosi su jomis slaptuose, negyvenamuose kambariuose ir taip apgaubdavo savo veiksmus paslaptinga atmosfera.

Viktoras Hugo
Vida Press
LEGENDINĖS ŽVAIGŽDĖS

* Legendinei gražuolei Marilyn Monroe priskiriama galybė romanų su žymiomis asmenybėmis. Ir dauguma jų, iš tiesų, buvo tikri. Tikriausiai panelė Monroe turėjo daug neįprastų seksualinių keistenybių, kuriomis ji taip įkaitindavo vyrus, tačiau, deja, mums apie tai nieko nežinoma, išskyrus vieną – Marilyn Monroe nemėgo apatinių ir jų niekada nedėvėjo. Kartą ji netgi pasiūlė Johnui Kennedy tuo įsitikinti. Viskas būtų neblogai, tačiau tai ji padarė girdint kitiems žmonėms viename rimtame bankete.

Marilyn Monroe su Tony Curtis ir Jacku Lemmonu
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis