Vilnietės lieknėjimo istorija: atsikračiusi nereikalingų kilogramų skraidau padebesiais!

33-erių Oksana Ivanovienė iš Vilniaus – viena iš 5 pasiryžusių „Didiesiems grožio pokyčiams“ kartu su „Grožio terapijos ir chirurgijos klinika Sugihara“. Šiandien moteris gali pasidžiaugti ir padailėjusia figūra, ir geresne savijauta: „Atsikračiusi 9 kilogramų, šiandien aš ne vaikštau, o skraidau padebesiais."

Šiuolaikinis gyvenimas, įtemptas darbas, nuolatiniai stresai ir neteisinga mityba kenkia mūsų sveikatai, rezultatas – per didelis svoris ir lėtinės ligos. Vienos iš projekto dalyvių Oksanos Ivanovienės (33 m.) pagrindinė problema – antsvoris ir su juo susijusios išvaizdos problemos. Jai šis projektas buvo ne tik gyvenimo nuotykis, bet ir galimybė išmokti pasirūpinti savo išvaizda. Rimtą susirūpinimą moteriai kėlė ne tik kompleksai dėl išvaizdos, bet ir sveikatos sutrikimai.


Oksana prieš pokyčius

„Prieš patekdama į šį projektą svėriau 90 kg, o dabar sveriu 81 kilogramą, todėl vertinu šį projektą kaip netikėtą dovaną. Didžiausias šio projekto lūkestis buvo atsikratyti antsvorio, celiulito ir susigrąžinti buvusias formas. Visa tai išsipildė su kaupu. Šiame projekte turėjau progą išmokti ne tik rūpintis savimi, bet ir pradėjau patikti pati sau. Tai buvo pagrindinis mano siekis.“, – sakė projekto dalyvė iš Vilniaus.

Moteriai buvo skirtos dietologės konsultacijos, sudaryti mitybos planai. Dalyvė sportavo kartu su asmenine trenere „Sugihara“ sporto klube, dalyvavo skirtinguose sporto užsiėmimuose, išbandė specialias liekninamąsias procedūras.

Dietologė Eglė Kliukaitė Oksanai sudarė individualų mitybos planą, kurio ji laikėsi itin griežtai: „Atsisakiau kepto maisto, tačiau atradau troškinius.“ Besilaikydama dietos Oksana intensyviai sportavo „Sugiharos“ sporto klube, jau nuo 8 val. moteris treniruodavosi sporto salėje kartu su asmenine trenere Migle Samoškiene.


Oksana Ivanovienė ir dietologė Eglė Kliukaitė

Oksaną konsultavo dietologė, kuri sudarė individualų maitinimosi planą pagal organizmo poreikius, aptarė maitinimosi korekcijos principus, gyvenimo būdo, elgsenos pokyčius bei parinko tinkamiausią fizinį aktyvumą.

„Ši ponia skundėsi pirmo laipsnio nutukimu. Jai buvo sudarytas 5 savaičių mitybos planas, kurį sudarė įvairūs produktai, tačiau buvo atsisakyta riebaluose kepto maisto.Turint problemų dėl antsvorio ar norint taisyklingai maitintis būtinas konkretus režimas. Liesą mėsą ar žuvį reikia valgyti kartą per dieną, būtina gerti daug vandens ar nesaldytos arbatos ir valgyti vaisių,“ - pasakojo Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ gydytoja dietologė E. Kliukaitė.

Moters mitybos plane buvo numatyta, jog ji per dieną suvartos ne daugiau kaip 1300–1400 kcal. Kartą per savaitę Oksana darydavo iškrovos dieną – valgydavo tik vienos rūšies produktus: grikius, pieno produktus, daržoves ir t.t.

Oksana treniruodavosi sporto salėje kartu su trenere. „Oksana labai užsispyrusi ir valinga moteris, todėl buvo vienas malonumas su ja dirbti. Jai skyriau vandens aerobikos, aerobikos treniruotes, taip pat moteris 3-4 kartus per savaitę lankėsi treniruoklių salėje. Norėdami numesti svorio žmonės turėtų prisiminti auksinę formulę, kuri garantuoja geriausią efektą - 30 proc. sporto ir 70 proc. subalansuota mityba. Jei tik laikomasi dietų, bet nesportuojama, medžiagų apykaita vis tiek nepagreitėja. Tam reikalingas ir sportas, - patirtimi dalinosi trenerė M. Samoškienė.

Oksana išbandė specialias liekninamąsias procedūras. Viena jų - detoksikuojamasis liekninantis kūno įvyniojimas, dažnai vadinamas tiesiog bandažu.
Tai išimtinai natūralus, efektyvus ir saugus būdas ilgam sumažinti kūno matmenis, detoksikuoti organizmą ir išvalyti odą. Sėkmės priežastis - procedūroms vartojamas unikalus, daug mineralų turintis jūros dumblo tirpalas. Elastiniai tvarsčiai suvilgomi šiltu jūros dumblo tirpalu ir specialia tvarstymo metodika vyniojami ant viso kūno. Jie veikia kaip didelis kompresas, pašalinantis toksinus iš skysčio, supančio riebalų ląsteles.

Taip pat projekto dalyvė išbandė revoliucinį aparatą, kuris padeda įveikti celiulitą. Tai ypač efektyvus būdas, nes masažuojant aparatu TECHNISPA daromas trejopas poveikis - oda siurbiama, jonizuojama ir stimuliuojama. Jau po trijų procedūrų rezultatai buvo akivaizdūs - oda tapo lygesnė, stangresnė, o kūno apimtys sumažėjo keliais centimetrais!

„Kiekviena moteris trokšta atrodyti gražiai. Labai džiaugiuosi, kad man pasitaikė galimybė ir ryžausi dalyvauti „Didžiųjų pokyčių“ projekte. Jis man iš naujo dovanojo pasitikėjimą savimi. Atsikračiau 9 kilogramų ir nežadu sustoti. Ir toliau laikysiuosi dietologės paskirto mitybos režimo, sportuosiu ir mylėsiu save. Vyras ir sūnus taip pat labai džiaugiasi mano padailėjusia išvaizda. Dabar kiekvieną dieną iš jų sulaukiu komplimentų,“ - atjaunėjusia išvaizda ir grįžusiu pasitikėjimu savimi džiaugėsi Oksana.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ specialistai pakeitė ir moters šukuoseną. Atsibodusį blondinės įvaizdį pakeitė ryškia ir jaunatviška šukuosena, kuri moteriai suteikė energingumo ir jaunatviškumo.

Miesto stiliaus centre „Europa“ stilistai Oksanai sukūrė naują jaunatvišką įvaizdį.


Oksana prieš (kairėje) ir po pokyčių (dešinėje)

Daugiau informacijos rasite ČIA

Užsakymo nr.: PT_64458066

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis