Išrinkite labiausiai patikusius grožio pokyčių dalyvius (FOTO, VIDEO)

Šį pavasarį projektas „Didieji grožio pokyčiai“ net 5 dalyviams dovanojo galimybę atrasti save iš naujo. Čia dalyvavę laimingieji šiandien džiaugiasi jaunatviškesne ir stilingesne išvaizda, pokyčių rezultatai nustebino ir dalyvius, ir jų šeimas bei draugus. Išrinkite jums labiausiai patikusius pokyčius.

„Grožio terapijos ir chirurgijos klinika Sugihara“ atrinko 5 dalyvius, kurie išdrįso dalyvauti „Didžiųjų grožio pokyčių“ projekte. Jiems buvo atlikta daugybė procedūrų, dalyviai intensyviai dirbo sporto salėje, išklausė dietologų, gydytojų, dermatologų, grožio meistrų konsultacijų, o kai kurie ryžosi ir plastinėms korekcijoms.

Dalyvės iš Vilniaus Oksanos Ivanovienės (33 m.) siekis buvo atsikratyti papildomų kilogramų, celiulito ir padailinti kūno linijas. Prieš „Didžiuosius grožio pokyčius“ Oksana sakė: „Tikiuosi, kad šiame projekte turėsiu progą išmokti ne tik rūpintis savimi, bet ir pradėsiu patikti pati sau. Tai yra pagrindinis mano siekis.“ Projekto metu Oksana intensyviai sportavo su asmenine trenere sporto klube „Sugihara“, dalyvavo skirtinguose sporto užsiėmimuose, išbandė liekninamąsias procedūras ir maitinosi pagal specialiai jai sudarytą mitybos planą. Šiandien Oksana sveria beveik 10 kg mažiau ir džiaugiasi nauja figūra. „Mano lūkesčiai išsipildė su kaupu, atsikračiusi nereikalingų kilogramų ir skraidau padebesiais“, – šypsosi dalyvė Oksana.

Oksana Ivanovienė
Oksana Ivanovienė
DELFI montažas

Oksana Ivanovienė
Oksana Ivanovienė
DELFI / Kiril Čachovskij

Projekte „Didieji grožio pokyčiai“ dalyvavo ir tituluota Lietuvos gražuolė, buvusi TV laidų vedėja Ilona Penkauskienė (38 m.). Prieš pokyčius ji atviravo: „Laikui bėgant priaugau papildomų kilogramų, užkrito akių vokai, plaukai tapo silpnesni. Buvo momentas, kai supratau, kad laikas keisti gyvenimo būdą, laikas pasirūpinti savimi, sveikata, atgauti fizinę formą.“ Projekto metu Ilona ne tik atsikratė papildomų kilogramų, išbandė PRP plaukų terapiją, bet ir nepabijojo vokų kėlimo operacijos. Operaciją atlikęs „Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos Sugihara“ plastikos chirurgas dr. Darius Radzevičius teigė, kad pastaruoju metu chirurgija sparčiai tobulėja, todėl norinčiųjų pakoreguoti veidą daugėja.

Dalyvaudama „Didžiuosiuose grožio pokyčiuose“ I. Penkauskienė intensyviai sportavo „Sugiharos“ sporto klube, maitinosi pagal individualų mitybos planą: atsikratyta beveik 10 kg, o figūra tapo pastebimai stangresnė. Po pokyčių Ilona sakė: „Džiaugiuosi, kad pasitaikė galimybė pakeisti gyvenimo būdą. Rezultatai puikūs, dabar atrodau jaunatviškiau, jaučiuosi kur kas geriau.“

Ilona Penkauskienė
Ilona Penkauskienė
„Grožio terapijos ir chirurgijos klinika Sugihara“ ir Š. Mažeikos nuotr.

Ilona Penkauskienė
Ilona Penkauskienė
DELFI / Šarūnas Mažeika

Dalyvė iš Naujosios Akmenės Alma Jagminienė (48 m.) prieš projektą pasakojo: „Metams bėgant ėmė varginti veide išryškėjusios mimikos raukšlės, ryškus veido raudonis. Bandžiau odos trūkumus maskuoti įvairiomis priemonėmis, bet veltui.“ Taigi, „Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos Sugihara“ specialistai Almai pasiūlė keletą problemos sprendimo būdų, kurie A. Jagminienei grąžino jaunytę. Šiai dalyvei buvo atlikta išsiplėtusių veido kraujagyslių šalinimo lazeriu procedūra, taip pat Alma ryžosi botulino toksino ir hialurono injekcijoms, kurias atliko „Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos Sugihara“ plastikos chirurgas dr. Darius Radzevičius. Po projekto ponia A. Jagminienė sakė: „Labai džiaugiuosi, kad man pasitaikė galimybė dalyvauti „Didžiųjų grožio pokyčių“ projekte. Jis man iš naujo dovanojo jaunystę, grožį ir pasitikėjimą savimi, kurio trokšta kiekviena moteris.“

Alma Jagminienė
Alma Jagminienė
DELFI montažas

Alma Jagminienė
Alma Jagminienė
DELFI montažas

Kad atsinaujintume, nebūtina ryžtis drastiškiems pokyčiams, vilnietei Linai Prelgauskaitei (39 m.) pakako pakeisti šukuoseną ir aprangos stilių, kad šeimos nariai jos neatpažintų. Projekto pradžioje Lina sakė: „Jau šimtą metų atrodau taip pat, norėtųsi pasikeisti, nes šukuoseną koreguoju minimaliai.“ Tad ji drąsiai patikėjo savo įvaizdį „Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos Sugihara“ profesionalams. Linai grožio meistrai pakeitė šukuoseną, parinko naują plaukų spalvą, pakoregavo antakių formą – visa tai suteikė moteriai jaunatviško žavesio. „Labai džiaugiuosi, jei ne draugų raginimai, kažin ar būčiau pati pasiryžusi taip pasikeisti, tačiau permainos puikios!“, – naują įvaizdį įvertino Lina.

Lina Prelgauskaitė
Lina Prelgauskaitė
DELFI / Šarūnas Mažeika

Lina Prelgauskaitė
Lina Prelgauskaitė
DELFI / Šarūnas Mažeika

„Didžiųjų grožio pokyčių“ projekte dalyvavo ir vaikinas – vilnietis Robertas Pledas (23 m.). Prieš pasikeitimą jaunas fotografas sakė nenorėjęs kardinalių pokyčių: „Pripratau prie barzdos ir ilgų plaukų.“ Dalyviui buvo suformuota nauja šukuosena, sumodeliuota barzda ir pakeistas aprangos stilius. Naujas įvaizdis bei griežtesnis stilius Robertą iš meniško jaunuolio pavertė šiuolaikišku verslininku, tai jam suteikė charakteringumo. Po pokyčių vilnietis džiaugėsi: „Tai, ką sukūrė „Sugiharos“ kirpimo meistrė – pats tas, drastiškiau nenorėjau. Šie pokyčiai pateisino mano lūkesčius, nesigailiu pasiryžęs.“

Robertas Pledas
Robertas Pledas
DELFI montažas

Robertas Pledas
Robertas Pledas
DELFI / Šarūnas Mažeika

Projekto dalyvių išvaizdą patobulino grožio salonas „Sugihara“: kiekvienam dalyviui buvo sukurtas individualus veido bruožus išryškinęs makiažas, puikiai derėjęs ir prie naujo įvaizdžio. „Didiesiems grožio pokyčiams“ pasiryžusių dalyvių stiliumi pasirūpino miesto stiliaus centras „Europa“. Čia esančiose parduotuvėse stiliaus žinovai projekto dalyviams atrado madingų aprangos derinių, kurie atskleidė individualų dalyvių stilių ir išryškino naują įvaizdį.


Daugiau informacijos rasite ČIA

Užsakymo nr.: PT_64492392

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis