Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Manikiūro tendencijos 2014-ųjų pavasariui ir vasarai
- Kvietinė duona su raugu + Raugo receptas
- 5 naudingiausi kambariniai augalai pagal fengšui
- Makiažas 30+ moteriai: triukai, kurie jaunina (VIDEO)
Reikės:
250 g meduolių;
250 g grietinės (30% riebumo);
cukraus pagal skonį;
2 vidutinio dydžio bananų;
1 a.š. želatinos.
* Želatiną užpilkite vandeniu, kad apsemtų ir palikite, kol išbrinks.
* Meduolius sutrupinkite (naudojau blenderį).
* Grietinę išmaišykite su cukrumi (kadangi meduoliai saldūs, cukraus dedu labai minimaliai). Tuomet supilkite ištirpintą bei atvėsintą želatiną ir gerai išmaišykite.
* Formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Dėkite meduolių trupinius, pusę grietinės masės. Išdėliokite 1 bananą, supjaustytą griežinėliais. Vėl berkite trupinius, grietinę, bananus ir ant viršaus užberkite meduolių trupinius. Viršų atsargiai paspauskite.
* Dėkite į šaldytuvą ir palikite kelioms valandoms arba geriausiai per naktį. Skanaus!