Purūs varškėčiai

Varškėčiai - tai toks patiekalas, kurio receptą turi kiekviena šeimininkė. Ir manau, kiekvienai jos receptas pats geriausias ir tinkamiausias. Bet šiandien taip skaniai papietavau, kad vis dėlto nusprendžiau pasidalinti su Jumis mano varškėčių variantu.

Populiariausi savaitės straipsniai:
- Kaip Beata natūraliais dažais margina kiaušinius
- Žvaigždės prieš fotošopą ir po (VIDEO)
- Makiažas 30+ moteriai: akių makiažas (VIDEO)

Taigi, mums reikės:

500 g naminės varškės,
2 kiaušinių,
pusės žaliosios citrinos sulčių (nebūtina),
2 v. š. cukraus,
1 a. š. vanilinio cukraus,
žiupsnelio druskos,
8 v. š. miltų.

Kaip gaminti

* Varškę mediniu šaukštu pertriname per smulkų sietelį, kad varškėčiai būtų puresni. Įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Viską gerai išmaišome. Suberiame miltus, gerai išmaišome. Tešla bus limpanti prie rankų, bet kuo mažiau miltų, tuo varškėčiai minkštesni.

* Patogiausia varškėčius formuoti aliejumi išteptomis rankomis. Kepam varškėčius ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.

* Man skaniausia juos valgyti su grietine ir cukrumi. Skanaus.

receptumedis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis