Grožio išradimas, pelnęs beveik 100 apdovanojimų

Nepriekaištinga, lygi bei jaunatviška oda – grožio pramonės mokslininkų siekiamybė. Laboratorijose jie siekia įgyvendinti tobulos odos viziją. Tai gerokai daugiau nei tik odos išvaizda: svarbu, kad ji gebėtų išlaikyti drėgmę, nuolat atsinaujinti, kad visi jos sluoksniai būtų pamaitinti. Ar įmanoma, kad tokiu poveikiu pasižymėtų viena vienintelė priemonė?

„Lancôme“ mokslininkai teigia, kad taip. „Lancôme“ grožio revoliuciją sukėlė 2011-aisiais pristačiusi pirmąjį molecule LR2412 praturtintą serumą „Visionnaire“. Šios priemonės atsiradimo istorija ilga. „Lancôme“ laboratorijose mokslininkai 12 metų tyrė augalų regeneracines savybes ir tyrimo rezultatus pritaikė su senėjimo požymiais kovojančiam, poras mažinančiam, odos spalvą lyginančiam bei giliausių sluoksnių struktūrą atkuriančiam serumui sukurti.

Šis išradimas pelnė beveik 100 tarptautinių apdovanojimų. Jį pamėgusios dailiosios lyties atstovės išreiškė norą turėti ir sodresnės, kasdien naudoti tinkamos kreminės tekstūros priemonę. Taip gimė naujausias „Lancôme“ šedevras – odą tobulinantis kremas „Visonnaire Advanced Multi-Correcting Cream“. Jo sudėtyje esanti molekulė LR2412 pasižymi net keturiolika savybių, ji veikia visus odos sluoksnius taip, kad jie kuo greičiau atsinaujintų. Sveikos odos vizija įgyvendinta!

„Visonnaire Advanced Multi-Correcting Cream“ veikia kiekvienu hialurono rūgšties gyvavimo etapu, garantuoja jaunatvišką išvaizdą ir skatina odos pokyčių ciklą. Kremo sudėtyje esantis adenosinas saugo kolageną, o papildoma hialurono rūgšties dozė lengvai įsigeria į odą bei padeda viršutiniam epidermio sluoksniui išlaikyti drėgmę. „Visonnaire Advanced Multi-Correcting Cream“ sudėtyje esantis baltųjų putonių sėklų aliejus itin smarkiai drėkina ir gerina apsauginę lipidų funkciją.

„Visonnaire Advanced Multi-Correcting Cream“ – tai sodrios kremo ir lengvos serumo tekstūrų derinys. Išsitepus šia priemone veidą jaučiamas malonus, ilgai išliekantis drėgmės ir gaivos pojūtis. Kremas sugeriamas itin greitai, oda tampa švelni it aksomas, specialios mikrodalelės sukuria šviesą išskaidantį ir nelygumus sumažinantį efektą. Kremą išbandžiusios moterys teigia, kad jau po savaitės oda atrodo švelnesnė ir švytinti, o po keturių savaičių pastebimai sumažėja raukšlių, oda atrodo gaivi, jaunatviška. Tobula oda? Tai ne vizija, o „Visonnaire Advanced Multi-Correcting Cream“ iš „Lancôme“.

Užsakymo nr.: PT_64543764

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis