Podiumu žingsniuos galybė garsių moterų

Laura Imbrasienė, Renata Norvilė ir Simona Nainė taps debiutinės „V. Desire“ kolekcijos modeliai.

Savaitės populiariausi straipsniai:
- Kokios spalvos drabužiai pretenduoja tapti karščiausia šio sezono naujiena?
- Moterys po mastektomijos - meniniuose aktuose
- Mankšta žasto sričiai padailinti
- Kaip Beata natūraliais dažais margina kiaušinius

Iš karto po Velykų šalies mados pasaulyje atsiras dar vienas naujas vardas – „V. Desire“. „Modi Du“ įkūrėja Diana Vapsvienė savo gerbėjams pristatys debiutinę kolekciją, skirtą veikliai miesto moteriai, spėjančiai būti tiek mama, tiek aktyvia visuomenės veikėja. Tad nenuostabu, kad demonstruoti naujausiems savo kūriniams Diana pasirinko Lietuvoje žinomas moteris, kurios puikiai derina karjerą ir šeimyninį gyvenimą.


Diana Vapsvienė (D. Gražio nuotr.)

„Kolekciją kūriau tokioms moterims, kaip aš – veiklioms, užsispyrusioms ir fatališkoms, tad tokias pačias moteris norėjau matyti ir ant podiumo. Visos jos šaunios – mamos, verslininkės, dainininkės, modeliai, aktorės... Džiaugiuosi, kad bendraudama su jomis atradau ne vieną giminingą sielą“, – komplimentus garsioms moterims žėrė kolekcijos kūrėja D. Vapsvienė.

Neringa Zeleniūtė
V.Desire nuotr.
Sutiko ilgai nesvarstydamos

Vienos iš būsimų kolekcijos modelių, Laura Imbrasienė, Renata Norvilė ir Simona Nainė, taip pat vienbalsiai giria dizainerę ir jos kurtus drabužius. „Juk niekuomet nesinori reklamuoti to, kas tau nepatinka ir netinka. Netgi dėl honoraro negalėčiau demonstruoti to, ko paskui neapsivilkčiau“, – tvirtina jau ne vieną kartą „Modi Du“ fotosesijose dalyvavusi dainininkė S. Nainė. Jai pritaria ir buvusi TV laidų vedėja L. Imbrasienė. Garsi moteris balandžio 22 dieną ant podiumo lips pirmą kartą po to, kai praėjusių metų gruodžio mėnesį susilaukė antrosios atžalos.

„Sportininkėms, susilaukusioms vaikų, svoris greitai nukrenta, o man, paprastai moteriai, daug sunkiau, tad nesijaučiau drąsiai, gavusi kvietimą demonstruoti kolekciją. Tačiau visi drabužiai buvo parinkti taip, kad būtų paslėpta tai, kas nereikalinga“, – D. Vapsvienės supratingumu ir profesionalumu džiaugėsi L.Imbrasienė.

Paklausta, kodėl visgi sutiko prisidėti prie kitų garsių moterų, Laura neslėpė, kad ją papirko Dianos paprastumas, kuris atsispindėjo jos atsiųstame laiške. O štai R. Norvilę demonstruoti kolekciją įkalbėjo gera jos bičiulė Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, jau ne vienerius metus bendraujanti su „V. Desire“ kūrėja.

Vaida Grikštaitė-Česnauskienė
DELFI / Kiril Čachovskij
Spintas papildys drabužiai nuo podiumo

Visos trys garsios moterys, paklaustos, ar jau spėjo nusižiūrėti kurį nors kolekcijos drabužį, tikino, kad ne tik nusižiūrėjo, bet ir spėjo užsisakyti. „Kai pamačiau kolekciją, pasakiau Dianai, kad galėčiau nešioti visus drabužius. Galiu tik girti gaminius dėl jų kokybės, konstrukcijų ir pasiuvimo. Dabar kuriamų kolekcijų dažniausiai net negalėtum pavadinti kolekcijomis, tai kaip atskiri gaminiai, o Dienos kolekcija turi bendrą savitumą ir braižą. Rūbeliai labai gražūs“, – komplimentų D. Vapsvienei negailėjo S. Nainė. Grupės „Pinup Girls“ narė ant podiumo žengs kartu su savo kolege iš grupės Viktorija Sutkute.

Simona Nainė
Simona Nainė
Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)
Tuo tarpu pirmą kartą su Diana dirbusi R. Norvilė tvirtina, kad niekuomet perdaug išrankiai nežiūri į tai, ką jai teks demonstruoti. „Jei tai yra spektaklis ar kolekcija, savo norų nereiškiu, nes ateinu demonstruoti ne savęs, o personažo ar drabužio“, – sako ne viename televiziniame projekte dalyvavusi moteris. Tačiau dar stovėdama su sudygsniuotais drabužiais priešais D. Vapsvienę, Renata pasakė, kad jau žino, ko nori. Nors jos garderobe vyrauja paprasto ir kasdienio stiliaus drabužiai, R. Norvilė padarė išimtį.

Renata Norvilė
Renata Norvilė
DELFI / Šarūnas Mažeika
„Buvau nustebusi, koks kokybiškas ir patogus gali būti drabužis, su kuriuo galima eiti tiek į vakarėlius, tiek dėvėti juos kasdieną. Tad ant podiumo mane pamatysite kiek kitokią, nei esate įpratę“, – intrigavo Renata ir pridūrė padarysianti viską, kad atskleistų „V. Desire“ kolekcijos grožį visiems renginio svečiams.

Laura Imbrasienė
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)
O štai L. Imbrasienė prisipažino, kad ją papirko netrukus pasirodysiančios kolekcijos drabužių siuvinėjimai ir detalės. „Esu iš tų žmonių, kuriems drabužyje yra svarbiausi aksesuarai. O Dianos kolekcijoje pilna sudėtingų ir labai gražių siuvinėjimų“, – sakė į šeimyninio gyvenimo džiaugsmus pasinėrusi moteris. Kas žino, gal po kolekcijos pristatymo ir jos drabužių spintoje atsiras „V. Desire“ kūriniai.

Ir daugiau žinomų vardų

Balandžio 22 dieną Vilniaus menų fabrike „Loftas“ vyksiančiame mados renginyje „V. Desire“ debiutinę kolekciją demonstruos ir daugiau žinomų šalies moterų.

Rūta Matuzevičiūtė
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)
Ant podiumo su L. Imbrasiene, R. Norvile ir S. Naine žengs krepšininko Dariaus Songailos mylimoji Gintarė Sabeckaitė, „Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja Rūta Mazurevičiūtė, muzikos grupių vadybininkė Neringa Zeleniūtė, aktorė ir šokėja Ineta Stasiulytė, krepšininko Martyno Pociaus žmona Viktorija Pocienė, „Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė, šokėja ir choreografė Kristina Navickaitė-Tina, dainininkė Viktorija Sutkutė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, futbolininko Deivido Šembero mylimoji Oksana Zlatkovaitė, „Mis Lietuva 1996“ nugalėtoja Sandra Chlevickaitė, aktorė Akvilina Ubartaite, verslininkė Jurgita Kiguolė, krepšininko Roberto Javtoko žmona Vilma Javtokienė ir kitos garsios šalies moterys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis