Ant podiumo – veiklios ir žinomos Lietuvos moterys (FOTO)

Šiandien dizaineriai vis dažniau atsigręžia į veiklias moteris, kurios žino savo siekius, pasitiki savimi, vertina kokybę ir nebijo naujovių. Būtent tokioms moterims ką tik pristatytą naują kolekciją dedikavo ir drabužių kūrėja Diana Vapsvienė.

Savaitės populiariausi:
- S. Repčenkienė: esu išgelbėjusi ne vienos draugės santuoką
- Kalbėdami apie žemesnius žmones mokslininkai - negailestingi
- O joms vis maža: 5 žymiausios pasaulinio kino nimfomanės
- Beata Tiškevič: kaip būtų lengva, jei būčiau gimusi vyru...

- Balerinų dieta: per 10 dienų - 10 kg ir jokio alkio

Vilniuje surengtas madų demonstravimas tapo duokle šiuolaikinėms miesto moterims. Ženklo „V. Desire“ kolekcijoje gausu drabužių, tiksiančių ir kasdienai, ir vakarėliams. Dar prieš pristatymą D. Vapsvienė prasitarė, kad naujoje linijoje atsispindės jos pačios stilius: bus fatališkų detalių, griežtų siluetų, švelnaus moteriškumo. Ir iš tiesų – kolekcijoje persipynę skirtingi elementai sudarė vientisą drąsios moters įvaizdį.

Daug dėmesio buvo skirta drabužių konstrukcijoms, siluetai originalūs, drąsūs, subtiliai pabrėžiantys moteriškus linkius. Pristatymas alsavo jaunatviška dvasia, būta ir vienspalvių, ir margintų audinių, tačiau dizainerės pasiūlytos spalvos – santūrios. Didžiąją kolekcijos dalį sudarė pilkšvi, rusvi, rudi, žalsvi ir kiti neutralūs žemės atspalviai. Į „V. Desire“ pristatymą dizainerė įpynė ir naujų jau ne vienam puikiai pažįstamo ženklo „Modi Du“, kuriam būdingas nerūpestingas laisvalaikio stilius, modelių.

Kolekcijos spalvinėje gamoje vyravo ramūs tonai
Kolekcijos spalvinėje gamoje vyravo ramūs tonai
DELFI / Šarūnas Mažeika

Nors dauguma drabužių žavėjo paprastumu ir švariomis linijomis, netrūko ir įdomesnių detalių. Kelnių, šortų, kobinezonų bei suknelių juosmenys buvo puošti plačiais surišamais diržais, užsegimai sudaryti iš eilėmis išdėliotų metalinių sagų. Žiūrovai negailėjo ovacijų dramatiškoms suknelėms ilgais šleifais, būtent maksi ilgio suknios pastaruoju metu itin madingos.

Teigiamų įvertinimų  sulaukė dramatiškos suknelės
Teigiamų įvertinimų sulaukė dramatiškos suknelės
DELFI / Šarūnas Mažeika

Kolekcija ypač patraukli universalumu, rodos, tereikia įsispirti aukštakulnius ir gana paprasta suknutė ar kombinezonas taps stilingu vakariniu apdaru. Norinčioms atrodyti kasdieniškiau prie savo kurtų apdarų dizainerė D. Vapsvienė pasiūlė derinti elegantiškus lakuotos odos aulinukus, kurie puikiai papildė minimalistišką įvaizdį.

Kaip ir žadėta „V. Desire“ podiumu žengė ne viena dizainerės mūzą, veiklią ir šiuolaikišką moterį, atspindinti lietuvaitė. Kolekcijos modelius demonstravo buvusi TV laidų Laura Imbrasienė, grožio konkursų laureatė Renata Norvilė, atlikėjos Simona Nainė, Viktorija Sutkutė, „Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja Rūta Mazurevičiūtė, verslininkė Jurgita Kiguolė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, krepšininko Roberto Javtoko žmona Vilma Javtokienė ir būrys kitų žinomų moterų.

Daugiau kolekcijos nuotraukų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis