Madingiausios rankinių spalvos pavasarį ir vasarą (FOTO)

Šiltuoju metu dizaineriai ragina nebijoti spalvingų aksesuarų, laikas ištrūkti iš saugių atspalvių ir išsirinkti šį tą nuotaikingesnio. Rausva, žalia, mėlyna, raudona – kiekviena atras sau mielos spalvos rankinę, kuri jūsų įvaizdžiui suteiks pavasariško žavesio.

Sezono naujovė ir neabejotina tendencija – rausvų atspalvių rankinės, o ypač pastelinės, nuo rožių, bijūnų iki sakurų. Rausvos rankinės atrodo be galo elegantiškai, gaiviai, puikiai tinka toms, kurios nori atrodyti subtiliai, bet nenuobodžiai. Madingi ir kiti švelnūs atspalviai: kreminiai, pudros, balintos kavos, taip pat smėlio.

Kuprinė-rankinė
Kuprinė-rankinė "Coccinelle", 1099 Lt; Rankinė "Coccinelle", 779 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 1149 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.

Delninė
Delninė "Coccinelle", 649 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.
Kita madinga pavasario bei vasaros spalva yra ultramarino mėlyna. Dizaineriai šįmet kolekcijose pristatė ne tik sodrių mėlynų atspalvių drabužius, bet ir aksesuarus: rankines, papuošalus, galvos dangalus. Salonuose „Coccinelle“ rasite stilingų nepriekaištingos itališkos kokybės aksesuarų, kurie atspindi naujausias tendencijas. Čia gausu spalvingų rankinių, delninių, piniginių, skrybėlaičių, šalikėlių, diržų – visa tai praturtins stilingos moters garderobą.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 899 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 779 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.

Skrybėlė 'Coccinelle
Skrybėlė 'Coccinelle", 299 Lt; Šalikėlis "Coccinelle", 429 Lt; Laikrodis "Coccinelle", 299 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.

Taip pat madingiausiųjų pozicijų neaplaidžia raudoni aksesuarai, šįmet ypač madingos struktūriškos griežtesnių formų raudonos rankinės. Elegantiškos ir talpios „Coccinelle“ rankinės puikiai tiks veiklioms moterims. Tokios atrodo profesionaliai, jose telpa visas gyvenimas, nuo grožio priemonių iki svarbių dokumentų. Bet kuriai „Coccinelle“ rankinei galite suteikti originalumo prie jos priderinusi jums patinkantį aksesuarą – rankinės pakabuką ar apyrankę. Atkreipkite dėmesį ir į raudonos odos pinigines, sakoma, kad būtent raudonos piniginės traukia finansinę sėkmę.

Rankinė
Rankinė "Coccinelle", 1079 Lt, COCCINELLE
A. Balvočiaus nuotr.

Piniginė
Piniginė "Coccinelle", 379 Lt, Apyrankiė "Coccinelle", 109 Lt
A. Balvočiaus nuotr.

Pasitikite pavasario bei vasaros sezoną su madingais ir kokybiškais aksesuarais, kurie pabrėš jūsų savitą stilių!

Užsakymo nr.: PT_64554888

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis