Kaip kūno kalba patraukti vyro dėmesį

Yra moterų, kurios vos įėjusios prikausto visų dėmesį, nors nepavadintum jų išskirtinėmis gražuolėmis. Kaip joms tai pavyksta? Ar įmanoma to išmokti?

Skaitomiausi straipsniai:

- Horoskopas 04.24-05.01: teigiamas tendencijas pajus net didžiausi pesimistai

- Princesės Dianos prosenelė – meilės trikampis ir šantažu atimtas kūdikis

- Soda grožiui - ir dantims balinti, ir inkštirams šalinti

- Nekeptas sausainių tortas

Žmonės tai vadina charizma. O ji mažai tepriklauso nuo išorinių duomenų – pasitaiko tobulų gražuolių, kurios atrodo šaltos kaip žuvys, ir niekam nekyla noras jų užkalbinti.

O yra, sakytum, visai neįspūdingų moterų, kurios traukte traukia visų žvilgsnius ir širdis. Veikiausiai joms tai pavyksta nesąmoningai. Tačiau ar tai reiškia, kad neapdovanotosios stipria erotine charizma, negali tapti dėmesio centru? Juk visos priešingos lyties gundymo žinios nuo neatmenamų laikų slypi mumyse, tereikia prisiminti tai, ką ištrynė evoliucija. Galų gale, pažiūrėkime į tai kaip į smagų žaidimą – net jei jis ir neduos norimų rezultatų, kodėl gi nepasimėgavus pačiu gundymo procesu?

Pasiruoškite psichologiškai

Prieš pradėdamos gundymo žaidimą turime būti jam nusiteikusios. Neverta to daryti, jei esate suirzusi, pikta, o galvoje sukasi šimtai rūpesčių ir problemų, niekaip nesusijusių nei su meile, nei su seksu. Tad jei jūsų laukia smagus vakarėlis ar svarbus pasimatymas, pasistenkite ištrinti iš galvos visą tą šlamštą ir pasirenkite mėgautis akimirka. Nusiteikti bus lengviau, jei prisiminsite kokį nors įvykį, kai jums iš malonumo užgniaužė kvapą – tai gali būti ir pirmasis bučinys, ir leidimasis slidėmis nuo kalno, ir netikėtai gauta premija. Stenkitės tais pojūčiais pagyventi kuo ilgiau.

Dabar priminkite sau, kad esate žavi, linksma, patraukli ir miela. Jokių „norėčiau“ ir jokių „būsiu“. Tik esamasis laikas!

Tvirtai ir minkštai

Įeikite į naują erdvę tvirtai, pasitikinčiai, tiesia nugara, pakeltu smakru, bet kartu šiltai šypsokitės ir nevenkite akių kontakto su žmonėmis – eikite taip, tarsi pro gerbėjų minią kiltumėte į sceną atsiimti apdovanojimo. Visi myli jus, jūs tai žinote, esate už tai dėkinga ir pasiruošusi priimti jų dėmesio ženklus. Atsargiai – tvirta eisena nereiškia didelių žingsnių. Mažesni žingsneliai, statant kojas vieną priešais kitą, lengvai vingiuojant klubais vyrams atrodo moteriškesnė ir seksualesnė. Rusų psichologė Larisa Renar, Privataus gyvenimo akademijos įkūrėja, siūlo įsivaizduoti, kad einate tarsi traukiama į priekį nematomo švytinčio spindulio ar magneto, kurio traukos centras yra jūsų pilve.

Kaip nepersistengti? Dažniausiai daroma gundančios eisenos klaida – pernelyg stiprus klubų judinimas, kuris atrodo dirbtinai ir vulgariai, ir pernelyg aukštai iškeltas smakras, sukuriantis arogantiškos ir šaltos būtybės įspūdį.

Išrieskite nugarą

Pasirodo, vyrai, net patys to nežinodami, nužiūrinėdami moterį, pirmiausiai fiksuoja ne jos kojų ilgį ar krūtinės dydį, o stuburo linkį. Koks jis turėtų būti? Įsivaizduokite besirąžančią katę. Atsistokite prie sienos nugara, liesdamiesi prie jos pakaušiu, mentėmis, užpakaliu, blauzdomis (jei pavyksta) ir kulnais. Dabar šiek tiek palenkite į priekį pečius, o krūtinę „išstumkite“ kuo labiau į priekį. Tuomet išgaubkite nugarą ties juosmeniu – jūsų užpakaliukas iškart išsiries. Štai ir išgavome tą trokštamą geidulingą nugaros linkį. Fiksuokite, kaip stovite – žmogaus kūnas yra inertiškas, jei tik atsipalaiduosime, mūsų pečiai ims smukti žemyn, o krūtinė dubti, taigi stuburas išlinks visai kita, nei derėtų, kryptimi. Nedelsiant įkvėpkite oro, kilstelėkite smakrą ir įtraukite pilvą.

Kaip nepersistengti? Be abejo, praktikuotis geriausia namie ir, aišku, nebūtina tokioje pozoje sustingti kaip statulai. Tačiau stebėti save tarsi iš šalies būtina. Dažniausiai daroma klaida – pernelyg nenatūraliai atlošti pečiai.

Kryžiuokite kojas

Sėdint atviroje erdvėje, dėmesys neišvengiamai kryps į jūsų kojas. Dauguma žmonių kryžiuoja kojas nesąmoningai – tiesiog todėl, kad taip patogiau sėdėti. Tačiau tokiu atveju užmetame jas vieną ant kitos maždaug ties keliais. Kuo aukščiau kryžiuojasi šlaunys, tuo geidulingiau atrodote. Tad jei galimybės leidžia, sukryžiuokite jas pačiame aukščiausiame taške. Tokia sėdesena signalizuoja ne tik apie moters jausmingumą ir lankstumą, bet ir kojos joje atrodo ilgesnės bei grakštesnės. Jei sėdite ant baro kėdės, galite pasinaudoti ir papildomais triukais – pasiūbuokite ant kojos pusiau nuautą batelį, pažaiskite juo, o paskui pasilenkite, pasitaisykite jį, ir grįždamos į pradinę padėtį lengvai brūkštelėkite ranka išilgai visos kojos – nuo pėdos iki šlaunies viršaus.

Kaip nepersistengti? Jei mūvite itin trumpą sijonėlį, geriau kojų per aukštai nekryžiuoti – galimybė pamatyti jūsų kelnaites atrodo veikiau vulgariai nei erotiškai.

Šypsokitės

Šypsena visada traukia, tačiau ji turi būti kuo natūralesnė. Jei šypsositės tik lūpomis, pamiršdamos akis, atrodys dirbtinai. Kad šypsena būtų gyvesnė, nenešiokite jos „prisegusi“ prie lūpų visą vakarą – tokia šypsena yra paradinė, skirta visiems, ji rodo, kad esate maloni būtybė, tačiau kiekvienas norėtų, kad jam būtumėt malonesnė nei kitiems. Tad kartkartėmis šypsena turi dingti ir vėl iš naujo pražysti, vos tik jūsų akys susidurs su kito žmogaus akimis. Larisa Renar siūlo įsivaizduoti, kad turite antrą burną savo pakaušyje, kuri šypsosi taip plačiai, kaip tik galima. Tuo tarpu tikrosios jūsų lūpos tebūnie sučiauptos. Tai sukurs įspūdį šypsenos, kuri virpa trokšdama išsiskleisti.

Kaip nepersistengti? Kūno kalbos specialistai siūlo šiek tiek prasižioti – tokia burna atrodo geidulingiau, tačiau čia galima ir suklysti – prasižiojusi per daug, rizikuojate atrodyti dūstanti, žiovaujanti arba tiesiog kvaila.Viliokite akimis

Taisyklę „ilgas žvilgsnis – nuleistos akys – trumpas žvilgsnis" žino net tos, kurios yra priešiškai nusiteikusios prieš visokius gundymus. Tačiau primityvi ji atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Iš esmės mes būtent taip žiūrime į patikusį objektą tuomet, kai darome tai nesąmoningai: iš pradžių spoksome į tai, kas patraukė mūsų dėmesį (stenkitės, kad tai truktų apie 7 sekundes), pagautos „nusikaltimo“ vietoje, droviai nuleidžiame akis, o paskui vogčiomis metame trumpą žvilgsniuką bandydamos pasitikrinti, ar vyras mus vis dar stebi. Būtent taip ir elkitės.

Papildomas triukas, kurį siūlo L. Renar – fiksuokite žvilgsnį ties kaire jo akimi: būtent pro šią akį „prasmunkame“ į žmogaus pasąmonę ir sielą. Patarimas drovuolėms – jei sunku 7 sekundes atlaikyti nepažįstamojo žvilgsnį, žiūrėkite ne į akis, o į kaktą. Nesvarbu, ar žiūrite į kairę akį, ar į kaktą, vyrui vis tiek atrodys, kad žiūrite į jį.

Kaip nepersistengti? Geriau mažiau nei daugiau. Nepersistenkite spoksodama – tai gali vyrą priversti jaustis nejaukiai. Taip pat veikia ir atviras jo kūno nužiūrinėjimas: vienus tai „užveda“, o kitiems atrodo pernelyg agresyvu. Nenaudokite tos pačios taktikos su visais vyrais. Jei jie pastebės, kad šaudote akimis visus iš eilės, palaikys jus paprasčiausia kokete.

Lieskite

Šie triukai itin veiksmingi. Liesdama įvairius daiktus ar save, siunčiate vyrui nebylų signalą, kad pati norėtumėte būti liečiama. Be abejo, stipriausiu erotiniu stimulu tampa falo formos daiktai – cigaretės, pieštukas, taurės kojelės, stiklinė. Švelniai apglėbkite pirštais bokalą ir perbraukite porą kartų aukštyn žemyn taip, kad tai būtų šiek tiek panašu į masturbacijos judesius. Lieskite save – perbraukite pirštu lūpas tarsi valytumėte nuo jų nematomus lašelius; nykščiu brūkštelėkite žandikaulio liniją, kaip elgiatės būdama susimąsčiusi; pažaiskite grandinėle ant savo kaklo, nepraleisdama progos keletą sykių perbraukti raktikaulius ar tarpkrūtį; lenkdamasi pataisyti batelio brūkštelėkite ranka išilgai kojos. Jei yra galimybė, palieskite ir jums patinkantį vyrą – tarsi netyčia prigluskite prie jo prasilenkdama ar siekdama paimti taurę nuo baro. Beje, jei liesite pirštais jo odą, stenkitės, kad jūsų rankos nebūtų šaltos.

Kaip nepersistengti? Viskas turi atrodyti lengva, tarsi netyčia. Tad geriau nebraukykite išilgai bokalo taip įnirtingai, tarsi siektumėte jo ejakuliacijos, neužsižaiskite glamonėdamos save, nes atrodysit juokingai, ir laiku atsitraukite nuo geidžiamo objekto, kad jis taip ir liktų nesupratęs, ar jūs prigludote netyčia, ar sąmoningai. Todėl darydama tai, jokiu būdu nespoksokite į jį.Pasiruoškite energetiškai

Psichologė Larisa Renar siūlo energetinę metodiką, kuri padės jums geriau įsijausti. Įsivaizduokite, kad jūsų pilve, gimdos zonoje yra pulsuojantis šiltas kamuolys, nuo kurio energija, šviesa ir šiluma sklinda per visą jūsų kūną. Kad būtų lengviau, galite panaudoti kvėpavimą – giliai įkvėpdama ir iškvėpdama, priverskite tą kamuolį susitraukti ir išsiplėsti. Padarykite tai 20 kartų, ir jis ims pulsuoti pats. Pajuskite, kaip jo skleidžiama šiluma apgaubia jūsų judesius, balsą, gestus, verčia šypsotis, sklinda iš akių, pasiekia ne tik kitus žmones, bet ir pakyla iki žvaigždžių.

Netrukus pastebėsite, kad ta šiluma džiugina ne tik jus, bet verčia atsisukti ir kitus, tarsi saulėgrąžas į saulę. Kuo dažniau tai darysite, tuo lengviau pavyks.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis